kaynatın siz gençlik.harun abiye pembe tshirt ü giydirince kim kaynatacak göreceğiz 😋
Liste güncel.16 alıcımız var.Bundan daha üst tshirt ümüz var.haydı istanbul ekibi nerde yahu?
Xperia L cihazımdan ile gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim.
20 ve üzeri için fiyat istenmiştir.Akşam saatlerinde belli olacaktır.
Forum Nicki ve ad soyad : (maince) Mehmet Ali İNCE
Beden : (M)
Lokasyon : Ankara
Fiyatttt istiom ben
Fiyat belli olmuştur.30TL (beden farkı olmaksızın) ve kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere ortalama adet için 35TL tutacaktır.Ön taraftaki akrep ve Türk bayrağı nakış işlemeli olacaktır bu sayede ön tarafta çok uzun vadede sökülme olmayacaktır.Baskı yaptıracağımız firma, baskılarının üstüne bile ütü yapılsa sökülmeyeceğini iddia ediyor ve farklı baskı tipleri mevcut.Ben örneklerini gördüm, 3-5 yıkamada sökülecek cinsten bir baskısı yok.Tshirt bedenlerini de diğer ziyaretimde santim santim yayınlayacağım böylece oluşabilecek Beden sıkıntısını da aşmış olacağız (verdiğiniz bedenlerde sıkıntı eminim ki çıkmayacaktır, kalıp slim fit değil) .
Liste Günceli
şu an ilk parti için hazırız 22 adet t-shirt için.Şu an listede 22 adet alıcı var.Harun abi için 2 saydım.onun durumuna göre 25 tshirt olabilir.Ödemeleri alıp imalata geçebiliriz.Tabii eğer şüphesi olan var ise baskısız numuneyi forumda fotoğraflarla çarşamba günü paylaşabilirim.
Tek yerdenmi fiyat aldınız acaba ? Bana normal bir t-shirt için fiyat fazla geldi.
araştırma yaptım.genel olarak tshirtler kalitesiz baskı aynı oluyor.tshirtleri pamuktan, polo yakası düzgün tshirt bulmam gerekiyordu.Türk bayrağı ve akrep işlemeli olunca, arka baskı da büyük olunca bence gayet iyi bir fiyat hocam.
Bir numune örneğinin resmini forumdan paylaşırsanız kafamızda soru işareti kalmaz düşüncesindeyim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri