kunt abi bana alacaktın unutma :D
Printable View
ciddi ciddi kullanmış birde
ya tüfek,silah filan o işler yürek ister... onlar sadece taşınır.. bırakın silahı sadece polisler, askerler taşısın... başlığa "sopa koymak" yazdım arkadaşlar... sadece bu konuda yorum yaparsanız sevinirim... insanları trafiğe çıkmaktan korkutcak şeylerden bahsetmeyin... herkesin çoluğu çocuğu ailesi var...
bunlar iyi şeyler değil ama...gerçek şeyler... geçenlerde ana yola cıkarken sag seritten gelen hızlı bi aracı görmemişim sıkıştırımısım olbalir insanlık hali bende bundan haberim yok arkada arkdasalar var başka arabada onlar anlattı beni ardılar fialn neyse adam beni takip ediyomus benimd haberim yok ben yavasladım bi an aracı önüme kırdı 4 kişi indi... bizde toplam 8 kişiyiz orda inip katliam mı çıkarsaydık? neyse ben ardan bastım gittim herkes bagırıyo dur incez filan bi anlık sinir nerelere kadar gidebiliyor... demek istediğim ben orda tek olsam ve kaçamasam ne olcaktı??? arkadaşların dedikliri biraz mantıklı geliyor... bu kadar basit şeylerden kimse kimseyi üzmesin
Babamın bi lafı var; Kaçanın anası ağlamaz diye. Allah göstermesin şiddet yanlısı değilim ama Kendimi korurum. Baktım pabuç pahalı, haklı da olsam bulaşmam.
Şiddete karşıyım arabamdada hiçbir alet yok sadece stepnedeki bijon anahtarım var çok sıkışırsam onu alırım ama inşallah böyle olaylar gelmez başıma :)
Nasıl bir toplum olmuşuz böyle. Savaşa mı gidiyoruz trafiğe mi çıkıyoruz
Sent my iPad using
bayansal çözümler kocaman biberr gazım var :toot0000:
birde çok işlevli direksiyon kilidim :stretche:
şaka bi yana gerçekten çok üzücü ve tehlikeli şeyler dönüyor trafikte,bi anlık sinirle olaylar nerelere varıyor,Allah magandalara akıl fikir versin ...
onlardan bizde çekiyoruz merak etmeyin :) ben artık yol vermiyorum onlara ve taksicilere hiç bi şekilde... kimsede vermesin bence... yollarda ambulans gibi davranıyolar... en iyisi yeni konuda açıyım :) taksici ve dolmuşçulara yol vermemek diye :) herkes puntolardan korksun ondan sonra :D
Menemen ve Aliağa minibusculeri ile oyle bir oynuyorum ki deliriyorlar.Baktım yine kasap gibile.
Önlerine geciyorum baslıyorum yavaslamaya saga hamle yapıyorlar saga dogru bende hamle yapıyorum,sola yapıyorlar sola dogru yapıyorum.Baktılar olmuyor takılıyorlar arkama...
Bu arada Ankara'da yasarken ilginç bir anım var ;
Sincan tarafından Çankaya tarafına otobuse bindim.Onlar da bilirsiniz Özel Halk otobusudur.O zamanlar paralıydı,Para toplayan bir de muavin olurdu.Bir ara bir şeyler oldu.Bizim şöför bir surucu ile agız dalası yasadı.Önce şöförü cekip aldılar.ARdından muavin indi ama olay 4 dk surmedi.İkisinide paketlediler.Agız burun dagınık bindiler geriye...
Aha dedim bizim izmirdede boyle 2-3 olacak bak gor sonra nasıl akıllnaıyorlar.
Hele o menemen hattı soforleri bir kaç defa tartakladım ama yok arkadas.Adamlar akıllanmıyor.
Evka 1- yeni garaj dolmşlarına selam olsun burdan :) binen varmıdır bilmiyorum ama herkese tavsiye ederim... olamaz böyle birşey :) süreleri olduğu için çok atraksiyonlu geçiyor yolculuk... mutlaka bir kez deneyin derim :) binmek için koşturuyosun ilerde durduğu için :) inceğin zamanda 1 km öncede müsait bi yerde diyosun 1 km sonrada iniyosun :)
Servis şoförlerinin bazılarıda eski minibüsçü bizim şirketimizde. Bir tane sprinter sürücüsü sağlam bi korna bulmuş nereden bulduysa bildiğin vapur sireni. Bende en önde oturuyorum. Neyse soldan yardırdı gidiyor dedenin teki önüne kırdı yavaş yavaş devam ediyor . Adama geldiler sağ şerite geçti dayının cam açık bi korna herif pert sadece fren sesleri vs. :D Meğer adam sadece önüne kitlenmiş sağolsun bizim şoför uyardı.
Cesedi gizlediler, acı haberi veremediler | Mynet Haber
gün geçmiyor ki kötü bi haber gelmesin :/
İnsan bazen kendini tutamıyor.Sıkıştıran birine ya da yol isteyen birine sinirlenebiliyoruz.Aslında en güzeli eyvallah demesini bilmek ve önemsememek.
Ulucak kavşağında adamın birini sıkıştırdım diye yarım saat beni takip etti, arabadan 4 kişi inince (ben tekim) aynen topuk kaçtım :) Kaçarken şirket aracını taşladılar, polisi aradım adamları paketleyip karakola almışlar, daha sonra ifade vermeye gittim, şu an mahkemelik olduk.
Babamın servistede var o abi :D benzinciye girip hava basmaktan sıkıldım artık :)
2 kez çok eğlendik o kornayla..
1) Bakıma götürdük servisi servise :D korna en altlardaydı tekere yakın bi yerde. Usta aracın altındaydı bu ne ya dedi.. Babam dedi göster oğlum ne olduğunu. İçerden bi koydum kornaya adam çılgına döndü dondu kaldı :D
2) Geçtiğimiz kış babam ile sabah servisindeydim birlikte. Kar yağdığından dolayı birazda acelemiz vardı. Bi doblo geçti önümüze tın tın gidiyor gerektiğinden daha yavaş. Babam bir koydu kornaya doblo kaldırıma çıktı az daha çiçekçiye giriyordu :D
Tren kornası olmasın
En iyisi yangın tüpü pimi çek tetiğe bas sonra topuk:)
Koltugun altında bulundururum genelde.