onlardan bizde çekiyoruz merak etmeyinben artık yol vermiyorum onlara ve taksicilere hiç bi şekilde... kimsede vermesin bence... yollarda ambulans gibi davranıyolar... en iyisi yeni konuda açıyım
taksici ve dolmuşçulara yol vermemek diye
herkes puntolardan korksun ondan sonra
![]()
Menemen ve Aliağa minibusculeri ile oyle bir oynuyorum ki deliriyorlar.Baktım yine kasap gibile.
Önlerine geciyorum baslıyorum yavaslamaya saga hamle yapıyorlar saga dogru bende hamle yapıyorum,sola yapıyorlar sola dogru yapıyorum.Baktılar olmuyor takılıyorlar arkama...
Bu arada Ankara'da yasarken ilginç bir anım var ;
Sincan tarafından Çankaya tarafına otobuse bindim.Onlar da bilirsiniz Özel Halk otobusudur.O zamanlar paralıydı,Para toplayan bir de muavin olurdu.Bir ara bir şeyler oldu.Bizim şöför bir surucu ile agız dalası yasadı.Önce şöförü cekip aldılar.ARdından muavin indi ama olay 4 dk surmedi.İkisinide paketlediler.Agız burun dagınık bindiler geriye...
Aha dedim bizim izmirdede boyle 2-3 olacak bak gor sonra nasıl akıllnaıyorlar.
Hele o menemen hattı soforleri bir kaç defa tartakladım ama yok arkadas.Adamlar akıllanmıyor.
Evka 1- yeni garaj dolmşlarına selam olsun burdanbinen varmıdır bilmiyorum ama herkese tavsiye ederim... olamaz böyle birşey
süreleri olduğu için çok atraksiyonlu geçiyor yolculuk... mutlaka bir kez deneyin derim
binmek için koşturuyosun ilerde durduğu için
inceğin zamanda 1 km öncede müsait bi yerde diyosun 1 km sonrada iniyosun
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri