arkadaşlar yanınızda ne taşırsanız taşıyın ister sopa ister silah eğer karşınızdaki insanın kaybedecek bişeyi yoksa hiçbişey yapamazsınız bunu asla unutmayın
Printable View
arkadaşlar yanınızda ne taşırsanız taşıyın ister sopa ister silah eğer karşınızdaki insanın kaybedecek bişeyi yoksa hiçbişey yapamazsınız bunu asla unutmayın
Trafikte sagduyulu olmayi, insanlara saygi gostermeyi ogrenmeliyiz. Insanlar hata yapabilirler, kimse mukemmel degil. Siddet gostererek bu hatalari insanlarin yuzune vurmak hic dogru birsey degil. Bu forumu kullanan insanlarin sag duylu olduklarina inaniyorum. Sizden bir ricada bulunmak istiyorum ozellikle kornanin kullaniminda. Kimseye hatasini yuzune vurmak icin kornayi kullanmayin, eger bir kazayi engelleyebilecekse o zaman kornayi kullanalim.
Çok güzel ya :) Maşallah.
Benim aracımda biber gazı var. Umarım kullanmak nasip olmaz, önlem amaçlı duruyor. (Gerçi kapalı alanda biber gazı kullanırsam muhtemelen beni de etkileyecektir.)
Trafikte problem olduğu zaman en güzeli oradan uzaklaşmak. Hayat felsefem "dövüş gördün sıvış, aş buldun giriş"tir :)
2 sene önce eşimi sabah 7'ye doğru okula bırakırken, Kartal E-5'den sahile inen yolda, ışıkları geçtikten sonra çift şerit yolda bir minibüs tali yoldan sol şeride tam önüme çıktı, ben de duramayıp arkadan vurdum. Şoförün çıkmasını bekledim, adam levye ile inse basıp gideceğim. :) Neyse minibüscü indi adama önce geçmiş olsun dedim. (halbuki hatalı o) Adam bir şaşırdı. Neyse konuştuk falan, adam senin suçun yoktu dedi, anlaştık gittik.
Velhasıl, karşındaki kim olursa olsun insanlıkta her zaman fayda olduğuna inanırım.
Gelismekte olan (Yani geri kalmis) ve adaletin cok zayif oldugu bir toplumda yasiyoruz. Gercekten uzucu seyler bunlar. Bazi seylerin duzelmesi cok uzun yillar alir...
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Forum değil cephanelik mübarek... :)
Benim arabada biber gazı + beyzbol sopası + kelebek bıçağı var :)
Biber gazı arabamın olmazsa olmazı, en önemli aksesuarıdır :)
https://cdnvideo.cnnturk.com/Temp/Th...0000-thumb.jpg
sen bi de buraya bak :)
Tüm bunlar dolmuşçulardan çıktı CNN TÜRK Video
adamlar 6000 tane üretilen teleskopik jop taşıyolar :) her poliste yok :)
Nato marka biber gazını tavsiye ederim kullanmak nasip olmadı ama bayagı bir etkiliymiş. Güvenlik görevlileri kullanıyor bu biber gazını.
bagajda Herzaman Çam ağacından Özel olarak yaptırdığım Beyzbol zopam vardır. Ön kapı cepligindede her zaman 1 Adet kelebek Bıçağı bulundururum. Aslında Arabaya Kuru sıkı Tabancada koymayı düşünmüştüm bi Ara ama adam gerçek tabancayı çıkartırsa o zaman Şapa otururuz :)
Biber gazı tasıyorum
Birgün Üsküdar sahil'e gidiyordum. O zamanlar arabanın camlarıda filmli içerisi gözükmüyor haremden gideyim dedim Yunus'lar çevirme yapıyorlardı. Beni çevirdiler dedim Film'den kitlicekler bana. 2 ekip toplam 4 yunus vardı. 1 tanesi benim üstümü Aradı digeri arabanın her yerini didik didik etti. Paspasın altında gizli bölme var adamlar orayı bile Biliyorlar baktılar :D
neyse Beni arayan yunusla muhabbet etmeye basladık işte nasıl yunusluk bende olabilirmiyim falan fıstık gibisinden digeri hala arıyordu arabayı neyse 5 dk sonra benim torpidoya koydugum kelebek bıcagını buldu bana göstererek sen hiç karakola düştünmü dedi bıcagıda gösteriyor tabi bu arada dedim yok abi allaha sükür gptem temiz düşmedim allahta düşürmesin dedim. yunus bıcagı tekrar torpidoya koydu tamam gidebilirsin dedi :)
Allah kullandırmasın ama bagajda sopam var birtane, özellikle yanımda tutmuyorum, çok zor durumda kalırsam diye arkada duruyor. bazen öyle çileden çıkartıyorlarki ama yinede sabır çekip yoluma devam ediyorum..
Trafikte o kadar ya..sak adam varki bagajdaki pompaliyla is bitmiyor.... parner aracimiz varken sahin in biri bizi skistirdi ve haliyle bizde kornaya abandik ve aracin icinden bagirdik adam onumuzde el freni cekip durdu kapiyi acti elinde kocaman bi ekmek bicagi sallaya sallaya geliyor peder de yanimdaydi belinden silahi cikardi mermiyi agzina verdi havaya bi el skip adama dogrulttu adam ona sikacagimizi zannedip sag sol yalpalayarak aracina kostu pati cekerek uzaklasti. Boyle hayvanlara karsi sopa olsa ne olur bicak olsa ne olur silahimiz olmasa belkide o ofkeyle delecekti hayvan bizi...
sent my new ipad
bir dizide vardı yanlış hatırlamıyorsam deli yüreğin sözüydü :)
tespihi sallamak silahı çekmek değildir delikanlılık... tespihi çekmek silahı saklamaktır...
diyordu ;)
biber gazını tek gecerim etkili ve sıkınıtısız
Aracında silah taşıyıp sıkışınca çıkaran, en son olayında karşısına sağlamı çıkınca polis gelene kadar ecel terleri döken arkadaşımı hatırladıkça hiç kimseye bulaşmamaya devam ediyorum..
Hayatımı tehlikeye atan bir aracı şikayet etmek için alo trafiğe bildirip karakola gittiğimde "Bizim yapacağımız bir şey yok, o anda bir ekibinin görmesi gerekiyordu. Ona gitsek oda beni sıkıştırdı diyecek." cümlesinden sonra kimseye güvenim kalmadı.
:robot000:Aracında silah taşıyıp sıkışınca çıkaran, en son olayında karşısına sağlamı çıkınca polis gelene kadar ecel terleri döken arkadaşımı hatırladıkça hiç kimseye bulaşmamaya devam ediyorum..:X:siritma:
aslında şu elektrikli joplar var ama, bilmiyorum kullanan varmı.bir ara alacaktım son çare kullanırım hesabı.çünkü araçta genelde eşimde oluyor. sonra düşündüm bu şimdi türk malı yok akımı voltajı fazla gelir, herif ölür, sakat kalır yada şarjı biter falan diye beklemedeyim.:)şu anlık biber gazı mevcut.
..... Cigeri bes para etmez adamlardan psikopat damgasi yemek icin yazmadim bu mesajda ki yazimi. İnsanlara sopanin kotu oldugunu anlatmak icin yazdim ama ne yazik ki her toplulukta oldugu gibi burda da varmis 1 tane varmis. Kusura bakmayin mesaji degistirdigim icin!
Sent my iPhone using
adam pompalı demiş ya,aynı şehirde yaşıyoruz ondan korkuyorum:D ben hiçbirşey bulundurmuyorum valla sabır en güzeli.başkalarının aptalca hatalarından ve hatta sıkıştırmasından dolayı 3 kez kaza yaptım.2si küçük 1i büyük kazalar.yinede ilk çıkan,birşeyiniz varmı diyen,alttan alan ben oldum.
Çok sevdiğim bir filmde de söylendiği gibi;
"Öfke bir yüktür.Hayat kızgın yaşanmayacak kadar kısadır.Buna kesinlikle değmez."
bende kezzap var ben onu kullanıyorum........
Vay arkadas ortalik psikopat doluymus.Bi araba geriden gidicek diye adam yaralamayi icerde yatmayi hatta karsisindaki ondan daha manyaksa olmeyi goze aliyo ya yazik vallahi yazik.Kim varsa moderator kitlesin su konuyu iyice zivanadan cikmadan..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
Yahu trafigemi cikiyorsunuz savasami gidiyorsunuz? Hayretler icinde okuyorum doldurdukca doldurmussunuz arabayi.. Hic kullanmamis adamin elinden alirlar bicagi silahi sopayi..
Arkadaşlar hazır Patriot'lar geliyorken, sizde sipariş verin birer tane. Kurdurun arabanıza, her saldırıya karşı kesin çözüm.
Ben bixi makinalı tüfek getirtmeyi düşünüyorum rusya'dan bagajımda geniş zaten biri gider yapınca binerim bagaja tararım :p
Bi kere kavga durumu oldu hafif dokundurmadan dolayi. Gayet kinar bi sekilde arabadan inip gayet kibar bir sekilde "Ehliyetinizi Görebilirmiyim?" dedim. Bişey sandi beni. Özür diledi ve gitti. :) bunu da üniversite ortamindayken bi arkadaştan öğrenmistim. Bi taraftar grubunun arasinda kaldik 2 kisi. Hangi takimi tuttugumuzu sordular. "Emniyet spor" demisti arkadaş. 40-50 kisilik grup önlerini ilikleyip gitmisti. Etkili bi cözüm olabilir :)
Sent my iPhone using
anahtar çekiç vb. şeyler var yeterli zaten. sopa gibi şeyler hareketi kısıtlıyor
ben tartışmalardan uzak durmayı seçerim, kimseye bulaşmaya gelmiyor herkes asabi. durup dururken kızımı öksüz bırakmak istemem. o yüzden aracımda da alet çantam dışında hiçbir şey taşımam bagajda.
55cm iki tarafı burçlu yüksek başınç hortumum vardı çalındı aracımdan :( daha önceden bir arkadaşım dedesinin yaptığı Dana nın üreme organından yapılma yaklaşık 70 cm uzunluğunda jop gibi esnek bir hakyemezim vardı oda kayıplarda, bir darbesinin acısı 1 ay geçmezdi, sopa bıçak vs.. karşındakini öldürebilir fakat bunlar şüphesiz uzun süre süründürüyordu :D
Arkadaşlar bu konu biraz uzamadı mı sizce?