Bazen seyretmeyi kabullenmek gerekiyor napalım ..
Selektör yaptı ben bastım gaza neyse bu arkadaş arkamdan geliyor. Sonra mecburen çekildim kenara, o sırada sağ tarafımdan da bir tane Porsche 911 Turbo geçti yeni kasa. Meğerse Subaru da STI imiş, abiler gazlıyorlarmış. Tabi onlar geçti, ben arada kaldım, benim yan dikiz aynaları utancından kapandı kendiliğinden :****(
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Bazen seyretmeyi kabullenmek gerekiyor napalım ..
bende denedimlamburgini ile
tabi sonuç arabanın renginden başka hiçbişey gözükmüyor
![]()
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Bende bir kere ferrari gectim sahibi benimle yarışmıyodu gerçi ama olsun=)
olur böyle olaylar sıkma canını Can![]()
Yanımda kız arkadaşımda vardı, o bile dedi, adam nasıl geçti öyle ya diyeboşver dedim gülüm, bizim araba 23 kuruş yakıyor, benzincide hesaplaşırız
![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
sağlam hikaye aga![]()
biz gp'yi çok sevdik
Eğer biraz trafik varsa iş şoförlüğe kalıyor. Lakin Golf FSI 1.4 ve motorunu bilmediğim Sirocco ve Leon'u 1.3 Mjet Punto'm ile geçtiğimi bilirim. Sonuçta şoförlük parayla alınmıyor
Not: Hız tehlikeli beyler. Özellikle de son zamlardan sonra cebimize daha çok tehlikeli![]()
sonra anen kalk oğlum işe geç kalıyorsunmu dediama itiraf et dötün düştü demi subaruya
![]()
üzülme geçer benim başıma hiç gelmedi gerçi böyle birşey
neyse
fazla üzülmez araban seni ;![]()
Benim başıma hiç gelmiyor böyle şeyler arkadaşlar. Çünkü gaza az basıyorum yavaş gidiyorum. Çok basınca da yavaş gidiyorum sorun kalmıyor![]()
üzülme can hep senin klasmanın rakiplermi denk gelicek![]()
geçmiş olsun kötü rüyaymış. şaka bir yana birgün öle kapışanlardan birinin virajı alamayıp gözümün önünde göztepe köprü duvarına poster olduğunu biliyorum. sonuç ölüm malesef.. polis o yola bir çözüm bulmuyor hep yarışan var
benzini 5 lira yapanlar utansın abi...
Keyif BMW'Dir...
hahah iyiymiş. Geçenlerde bende İzmir-Aydın otabanda 150-160 km hızla giderkene yanımdan geçen maseratiyi birkaç saniye seyretmiştim. Artık kaçla geçti tahmin bile edemedim![]()
BLUE FROG
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri