hahah iyiymiş. Geçenlerde bende İzmir-Aydın otabanda 150-160 km hızla giderkene yanımdan geçen maseratiyi birkaç saniye seyretmiştim. Artık kaçla geçti tahmin bile edemedim![]()
hahah iyiymiş. Geçenlerde bende İzmir-Aydın otabanda 150-160 km hızla giderkene yanımdan geçen maseratiyi birkaç saniye seyretmiştim. Artık kaçla geçti tahmin bile edemedim![]()
BLUE FROG
Ben de bu işi şehiriçi trafiğinde yapanlara hiç anlam veremiyorum ya.ulan esenler bağcılar gibi yerde 10 u geçemiyoaun zaten,adam sellektör çakıyo dibime düşmüş her neyse çekiliyorum kenara 5 metre geçmiyo ışıklarda yanyanayız ;D iyide lambalara benden en fazla 3 sn önce geldin ne değişti aga? Sanırım bazïlarımız gerilerde kalmaya hiç tahammül edemiyo...
ne içtin sen?![]()
halbuki alkollüyken foruma yazmazdın![]()
subarudaki jantlar ne renkti onu görebildin mi bare? bucadaki eleman mı acaba![]()
aykut buna neden şaşırıyorsunuz hatırlarsanız multijet leri tokatlayan bir fire vardıjantları siyahtı
![]()
Deli AYkut hiç öle şeylere kalkısmadı hatırlatırım![]()
bende tatile giderken sol seritteyim taaaa gerilerden bir sellektör gördüm görmemle kendimi saga atmam bir oldubir cupra sanırım arkasındada S2000 kapatmıs gidiyorlar bizim puntiş bir korktu bir korktu anlatamam
2 saat kendine gelemedi
bir an aklıma geldi bizim kullandıklarımız araba ise onlar ne
![]()
Bu tip ağalara ders vermek için gittim Megane RS aldım...![]()
Bu arkadaşları pistlere bekliyoruz
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Ustam yanlis anlama ama 911turbo senin rs i cerez niyetine yer
LG-P990 cihazımdan 2 ile gönderildi
Rs 911 i gececek mi? Bu olayin sonu tjet typeri gecer olayina doner![]()
bu ve bunun gibiler benim oğlumla seyahat ettiğim yollarda bunları yapıyorlar... allah belalarını versin... gidip duvara çarpsın ölsünler... başkasının canını yakmasınlar... masum insanların yollarda normal seyredenlerin günahı ne...bir vatandaşa çarptıklarında en ağır ceza ile yargılansınlar... hiç tahammül edemiyorum...
hız felakettir...
4 ay önce puntomu yeni aldığımda istanbula gitmem gerekti otobanda arabanın son süratini bi deneyeyim dedim güzel bi eğimde vardı zorlaya zorlaya 190 a yaklaştım vaybee flan deerken sağımdan bi mercedes geçti ama ne modelini anlayabildim ne bişey gri renk bi mercedesti o kadar,sanırım hızı 240 250 flandıbenim araba o an stop edip bidaha çalışmamak isticek diye korkmuştum
![]()
'Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
En güzel beni geçmişler sanırım kırmızı ışıktayız yanıma bir kawasaki motor durdu,bende tesisatın sesini açtım gıcıklık olsun diye aragazı vermeye başladı yeşil yandı ben kalktım o bekliyo biraz daha gittim o bekliyo sonra beni motorun önünü kaldırarak geçti hala unutmam onu![]()
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri