Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 41 ile 46 arası

Konu: Fıkra: Müşteri şikayeti:)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Temel bir gün askerden cumhurbaşkanına mektup yazmış ve göndermesi için çavuşa vermiş.
    Mektupta ne yazdığını merak eden çavuş Temelin mektubunu okumaya karar vermiş. Mektupta, temel cumhurbaşkanından 20 TL harçlık istiyormuş. Çavuş buna acıyıp cebindeki 15 TL yi temel'e zarfla vermiş.
    - Cumhurbaşkanı gönderdi demiş.
    Temel ertesi gün bir mektup daha yazmış mektupta söyle yazmaktadır:
    - Sayın cumhurbaşkanım, gönderdiğiniz para için teşekkürler; ama bundan sonra parayı banka hesabıma yatırın çünkü **** çavuş 5 tl'sini almış.
    Konu SteinGP tarafından (15/11/2012 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir.

Misafir047

Karı koca bir barda oturuyorlar önlerindeki içkileri yudumlarken bardan içeri hoş bir hatun girer. Bizimkilerin yanına yaklaşıp adama sarılarak yanağından öper. Yanındaki karısına aldırmadan:
    - Nasılsın hayatım, epey oldu görüşemedik...
    Diyerek ileride bir masaya gidip oturur. Adamın karısı şaşkındır, dayanamayarak kocasına sorar.
    - Kim bu kadın?
    Adam sakin bir sesle yanıtlar:
    - Metresim!
    Kadın yanıtı duyunca çıldırır:
    - Ne! Derhal boşanıyoruz! Sen ne ******** adammışsın.
    Bir de utanmadan metresim diyorsun. Her şey bitti hemen boşanıyoruz!
    Adam gayet sakin sıralamaya başlar:
    - Ne yani sevgilim Etiler'deki dubleksi, Ak Merkez’deki daireyi, Bodrum'daki tripleksi, 24 metre yatı, altındaki son model jeeple spor arabayı, bütün bunları bırakıp benden ayrılmak mı istiyorsun? Kadın sakinleşir ve çevresine bakmaya başlar. Biraz ileride bir çift dikkatini çeker, kocasına sorar:
    - Şurada oturan bizim Suat değil mi?
    Kocası yanıtlar:
    - Evet
    - Peki, yanındaki kim?
    Kocası gayet soğukkanlı:
    - Metresi...
    Kadın bir duralar hemen arkasından yapıştırır:
    - Aaaa! Bizimkisi daha güzel valla!

Misafir047

Kadın üç adamla berabermiş kapı çalınca kocam geldi diye üçünü de mutfağa saklamış. Kocası gelmiş salona oturmuş adamlar kaçmak istiyorlar fakat salondan geçmek zorundalar üstelik hepside çıplak. Kadının kocası;
    - Ya hanım şöyle ekmek arası bişey olsa da yesem der demez, mutfaktakilerden bir tanesi hemen tepsiye ekmek arası bişeyler yapmış ve adamın karşısına geçmiş. Adam şokta;
    - Sende kimsin bu ne hal. Adam;
    - Beni tanrı yolladı ekmek arası bişeyler istemişsin demiş tepsiyi bırakıp kaçmış. Adam;
    - Allah allah ne iş ya diye mırıldanmış. Aradan biraz zaman geçmiş;
    - Ya hanım çay olsa da içsek der demez, ikinci adam hemen çay yapmış tepsiye koymuş adamın karşısına geçmiş. Koca yine şokta;
    - Sende kimsin bu ne hal..
    - Beni tanrı gönderdi çay istemişsin deyip tepsiyi bırakmış oda kaçmış. Koca;
    - Amannn ne güzel ne istersem oluyor diye mırıldanmış..
    Aradan bir saat geçmiş koca bişey istemiyor ki üçüncü adam da kaçsın iki saat geçmiş yok, üç saat geçmiş yok. Koca bişey istemiyor.. Üçüncü adam bakmış olacak gibi değil dalmış salona koca yine şok.
    - Sende kimsin bu ne hal... Adam;
    - Beni tanrı gönderdi... Koca;
    - İyi de ben bişey istemedim... Adam:
    - Biliyorum ben boş tepsileri almaya geldim..

Misafir047

Adamın biri nerde eğilmiş bi kadın görse arkadan dalarmış. Bu böyle sürüp gitmiş.

Bir gün adam tam iş başındayken melekler onu yanına çağırmış bir daha yaparsan seni cehenneme göndeririz demişler. Adam tövbe etmiş bi süre. Bir gün adam otobüse binmiş önündeki kadın parayı düşürmüş almak için eğilmiş ve adam dayanamamış. İş bitince puf diye cehenneme gitmiş. Kadın hamile kalmış ve çocukta aynı babası gibiymiş. Bir gün melekler onuda yanına çağırmış ve bir daha yaparsan seni de baban gibi cehenneme göndeririz demişler. Çocuk tövbe etmiş ama üç beş gün sonra dayanamamış ve puf diye cehenneme gitmiş. Çocuk bi bakmış cehennem buz gibi herkes donuyor.

Zebanilerin yanına yaklaşmış demiş ki:

- Ya cehennem dediğin yanar kazanlar kaynar burası neden böyle?

zebani cevap vermiş:

- ........ baban izin vermiyo ki eğilipte iki odun atalım!

Misafir047

Adamın bir çok kılçık biriymiş uçakta seyahat ederken hostese seslenmiş,

- Bana bir bardak su verir misin demiş,

- Hostes adama suyumuz yok,ama kola, ayran, gazoz, limonata, verebilirim demiş.

- Adam olmaz ben su istiyorum diye inat etmiş, hostes doğru pilotun yanına gitmiş.

- Adamın biri tutturdu illa su isterim, ben başka bir şey içmem, ne yapayım der.

- Pilotta kızım git bir bardağa işe, sonrada soğut adama ver der, hostes pilotun dediğini aynen yapar. Adam suyu bir dikişte içer ve şapur şupur yalanmaya başlar, hostese sağol der. 25-30 dakika sonra adamım canı tekrar su ister, hostesi yanına çağırır.

- Bana bir bardak su daha verir misiniz der, hostes yine pilotun yanına gider durumu anlatır. Pilot yine kızım aynı taktik işe soğut ver gitsin der.

- Hostes iyide bende kalmadı der.

- Pilot ver şu bardağı deyip bardağa işer, hostes soğutup adama verir. Adam bir dikişte içer ve ağzını buruşturur.

- Bu ne böyle çok mayhoş der. Hostes gülümseyerek;

- Kusura bakmayın, deminde getirdiğim kuyu suyu idi, bu boru suyu ondandır...

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Harika fıkralar

Sent my iPad 2 using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Sayfa 3/3 İlkİlk 123