CESCESOR - GÜNCELLENİYOR dan bulabılrsınız İstanbulda bayılerı var her markaya oluyor yanlız bunlar normal murekkep degıl arkadaslar yazıcı murekkebı.Bu arada benım ılk konudakı kartusun uzerındekı yapıskan stıckerı cıkardım sıze delıklerı gostermek ıcın fakat dolum yaptıktan sonra delıklerı yıne o stıckerla ustunu kapatın yoksa murekkep tasıyor gecenın 03:30 u olmus prıntırın ıcını actım kontrol ettım sıkıntı yok prıntır sılık yazıyorda sonra gerı prınterı+ scannerı bırlestırdım.Murekkebı cok bastım sılık yazmasın dıye o 5 delıgınde uzerındekı stıckerı soktum yazıcı her yazmada murekkeb emerken o delıkler kapalı olmadıgı ıcın hava kacırıyor cıkan hava ıle murekkepte dısarı cıkıyormus ve baskı kalıtesı dusuyor o delıklerıde bantla kapattım asagıdakı resımde delıklerın yerlerını ısaretledım kırmızı ıle o etıketı sokmeyın hatta 1.delıkten dolum yapabılırsınız
eldıven takın ben takmadım sımdı ellerım sımsıyah sanırsınızkı boyacılık yapıyorum
Son yazı
Sabah Nasılkalkacam ben yavv
Arkadaslar delıklerı kapatınca sımsıyah oerjınal gıbı yazdı en son kartusun resmı
Yer imleri