1-) İkinci
2-) Sondan birinci
3-) 5000
4-) Aylin
Soruları okurken çözdüğümü ve sonrasında cevaplara baktım.Yukarıda yazılan cevaplar ilk başta verdiğim cevaplardır,etkilenme olmadı hiçbir şekilde söyleyeyim![]()
2
sonuncuyu sollayamssın
4100
çuçu
1-) İkinci
2-) Sondan birinci
3-) 5000
4-) Aylin
Soruları okurken çözdüğümü ve sonrasında cevaplara baktım.Yukarıda yazılan cevaplar ilk başta verdiğim cevaplardır,etkilenme olmadı hiçbir şekilde söyleyeyim![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Faruk a katılıyorum..
faruk a katılıyorum fakat sayı 4100 olamk kaydı ile![]()
Hı hııı farklı bı mantıkmışşşş..Haticeye degıl neticeye bakıcaksınız kucuk hanım![]()
Konu Kriminal tarafından (07/01/2011 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.
I ' m c a p u l i n g . . .
diğer soruyu söliyom:çünkü ölen arkadaşının kol saati tıkıldıyomuş
TSİ Jetta.
Yakınlaştın oğuzum
Sorunun Cevabı ;
Dışarı çıkan kızla, katil iş birlikçidirler. Katilin eve girip kızı öldürmesi için kız dışarı çıkmıştır katilin gelip kızı öldüreceğini bilmektedir ama cesedi nereye saklayacağını bilmemektedir. Katil eve girer ve kızı öldürüp yatağın altına koymak isteyince yatağın altında duvar saatiyle karşılaşır alır onu duvara asar, fakat saat bozuk bir saattir onun için yatağın altındadır katil bunu farketmez gecenin karanlığında. Kızı yatağın altına koyup uzaklaşır... Daha sonra diğer kız evine gelir ve yatağına uzanır olaydan haberdardır fakat kızın nerde olduğunu bilmez... Arabanın farı saate yansıyınca korkuya kapılır hemen yatağın altına bakar neden bu saat burda diye yatağın altında olması gerekirken.. . Ve nihai son arkadaşının cesediyle karşılaşır..
Kısaca Gülay'ın verdiği cevap kısmen doğrudur... Deniz gibi gibi demişsinde esas cevap budur arkadaşım...
FBI'ın sorduğu sorulardan biridir bu![]()
Konu WiSTaRiA tarafından (07/01/2011 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir.
Soru şu Orçun: Kızın neden öldüğü sorulmuyor. Eve sonradan gelen kız, kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca neden yatağın altına bakma ihitiyacı hissediyor?`
Farlar saate vuruyor kız saatir çalışmadığını görüyor ama bi yerlerden saat sesi geliyor tik tak tik tak yatağın altından (kızın kolundan) geliyo ses haliyle kız bakıyo nerden geliyo diye.....
Dışarıdai kızla, katil planlı çalışır. Katilin eve girip kızı öldürmesi için kız dışarı çıkar ve katilin gelip kızı öldüreceğinden haberdardır.Ama cesedi nereye saklayacağını bilmemektedir. Katil eve girer ve kızı öldürüp yatağın altına koymak isteyince yatağın altında duvar saatini görür ve saati duvara asar, fakat saat çalışmıyordur o yüzden yatağın altındadır.katil bunu o telaşla anlamaz. cesedi yatağın altına koyup uzaklaşır. sonra diğer kız evine gelir ve yatağa yatar.olayı bilir ama cesedin yerini bilmez. farla birlikte saati görünce ayyyyy derbu saat ne alaka bu duvarda der
korkuya kapılır hemen yatağın altına bakar çünkü yatağın altından tik tak diye ölen kızın kol saatinin sesi gelmektedir.Ahanda arkadaşının cesediyle karşılaşır..
o araba GP midir Bravo mudur? Farları xenon mudur Xenon sa femoli den mi alınmıştır. Birde katilin ayakkabı numarasının 10 fazlasının yarısı Ayşenin yaşına eşitmidir.
bitmedi.. bir de bu bir çelişkimidir? bu üçünü istiyorum .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o zaman bir soruda benden sınıf 2010 programında görmüştüm
soru : dün yarın olsaydı bu gün perşembe olurdu, o zaman bu gün günlerden nedir?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri