kendim ve ailem için bişeyler alınır mutlaka ama bi çok insana, evi olmayanlara ev alırdım . arabası çalınanlara aynı arabadan alırdım çok üzülmemeleri için.keske baskalarına yardım edecek birilerine çıksa ben yada baskası farketmez. yeter ki paylaşılsın ve zor durumda olan insanlar sevinsin..
En önemliside gaziyi bırakırım gölbaşınada bi daha uğramam mümkünse
yada rektörle konuşurum şu kampüsü taşıyalım bak başka bi yere diye
kalanına da yardım hayır işleri vs
![]()
İmza kurallarını gözden geçirdim
aminnn....
yarisina benzin yarisina mazot alip millete hayrina dağitirdim.devlet kadan aç değilim şükür![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
gene devlete verecen o parayı yani
![]()
t jet bravo alırım kesin skydomelu benim palioya italyan 1.8 r motor getirtiririm vw scirocco alırım![]()
Bu güne kadar kazı-kazan bile oynamadım. Arkadaşlarla ortaklaşa aldığımız biletlere amorti bile çıkmadı.
Bir kaç hafta önce Opet'ten eşantiyon bilet verdiler ama ümidim yok.
Eşimle konuştuk, para çıkarsa eşim piyangodan gelecek parayı istemiyor; ben de eşimi istemiyorum
Eşim GP yi ve evi alıp gidecekmiş
Bana hiç inandırıcı gelmedi çünkü bileti saklamama rağmen bilet numarasını ezberlemiş.
Şimdiden huzur kalmadı evde, bileti yırtıp atsam mı diyorum. Bileti yırtıp atarsam kesin bana çıkar, bana çıktığını da karımın ezberlediği numaradan öğrenirim.
Bu salaklığım nedeniyle de eşim GP yi ve evi alır gider.
Ne vardı benzini Opet'den alacak, huzur muzur kalmadı arkadaş. 31 Aralık gelsin de ne olacaksa olsun yahu.
O kadar parayı bir arada düşününce benim kafam karışıyo.. Bilmiyorum ki napılır.. Ben hep bana nasılsa çıkmaz diye düşünüyorum...
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
çeyrek biletim olduğu için ikramiye 8,5 milyon olacak
ve yapacağım ilk şey büyük bir keyifle rahat rahat,
sakin sakin işe gitmek olur. Herkes büyük bir şaşkınlıkla
bana bakarken ben masamda çalışır vaziyette olmak
isterim...![]()
çeyrek aldığım için 8.5 milyon ile kendimi ve ailemi garantiye aldıktan sonra benzinlik açar ve minimum kar oranı ile akaryakıt satardım. %8 lik bayi karı %2 ile satsam bana yeter. benzinlik zrar etmesin kendi kendini çalıştırsın. orda çalışanlara ekmek kapısı olsun. yakıt alanlar da bir allah razı olsun desin yeter.
o kadar para kime çıkarsa çıksın ortadan kaybolur işin doğrusu budur kimseye faydası olmaz o paranın çıkan insanında hayatı biter sadece çok zengin birine çıkarsa o sapıtmaz parayı değerlendirir
bana çıksa yol belli avustralya'da olurum sizleride beklerim(ama ben bilet almıyorum)
10 yıl önce falandı yılbaşı bilet aldım amorti çıktı gittim para almayıp bileti değiştirdim her ay aynı muhabbet oldu ertesi yılbaşına kadar böyle devam etti yine amorti çıkmıştı bileti verdim paramı geri aldım bir dahada bilet almadım küstüm oynamıyorum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri