para bana çıksa tipik Türk zekasını uygularım yani parayı bankaya atar faizini yerim![]()
Evet Arkadaşlar Biliyorsunuz GP Olarak Büyük Bir Aileyiz. Hiç Belli Olmaz 2011 Sabahı Belkide Büyük İkramiye Talihlisi Bu Siteden Çıkacak.
Herkes Büyük İkramiye Kendisine Çıkması Halinde Neler Yapacağını Buraya Yazsın Bakalım. Ayrıca Büyük İkramiyeyi Kazananlar Genelde Ortadan Kaybolurlar Sizler KaybolmazsanızSite Üyelerimize Ne Yapmak İsterdiniz ?
Önce Ben Başlayım İlk Bir Ay Bankanın Verdiği Promosyonlarla Güzel Bir TatilSonrasında Beyaz BMW X6 Sonrasında Ankara, Eskişehir, Karabük, Amasyaya 1+1 Öğrenci Apart Daireleri Sonrada Hayata Devam
![]()
Sitemiz Üyelerinede Adrese Teslim GP 1 er Adet GP Aksesuarları.![]()
![]()
para bana çıksa tipik Türk zekasını uygularım yani parayı bankaya atar faizini yerim![]()
Bilet almadım,almayacagımda...32 TL lik biletin 25 TL si devlete kalıyor çunku ...
I ' m c a p u l i n g . . .
açıkçası büyük ikramiyeyi istemiyorum
dertsiz başıma dert alamam ama çıkacaksa şöle bir 500 milyar çıksın yeter
çoluk çocuğa kendime birer daire iyide bir iş kurarım yeter diye düşünüyorum
yoksa 35 trilyonla ne bende huzur ne uyku ne de hırs kalırdı
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Aslında buyuk ıkramıye 100 bin olmalı herkes sebeplensın ..Evsiz kalmasın kımse ...
100 bin tlsi olan milyonlarca insan var o zaman kimse bilet almaz deniz![]()
yok be yine alırlar
iddaa salonları ağzına kadar dolu en fazla ne veriyoki
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Denız ozamn beles bılet al worl* kredı kartı her 100 tl alısverıse 1 bılet verıyor
Benzınlık acarım bu lara ınat Baskentte 2.89 dan benzın 1.50 deln lpg 2.00 dan kacak dızel satarım zaten kacak dızelden ve surumden kar gelır bayagı gelmezse banka faızı ıle kapatırız olayı
Konu ZAK1980 tarafından (28/12/2010 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Yani her zamanki gibi kahveci kazanıyor...
büyük ikramiye bana çıksa önce bi murat 124 alırım sonra onu rektefi ederim sonra modlarım sonra ev alırım
TSİ Jetta.
5 trilyonuna araba garajı yapar,15 trilyona dükkan alırdım kiraya verirdim geri kalan 15 trilyonada apartman yapıp satardım![]()
6 adet mini cooper a ihtiyacım var onları alıp sahiplerine verirdimkendime bir adet masserati alırdım sadece hastalık bende bu araba.geri kalan parayla da inşaat mühendisi olan biri malum ev yapar satar
Evoyuda Fiat fabrikasına geri yollayıp kronik sorunlarının çözülmesi için 2 trilyonunu AR-GE çalışmaları için hibe edicem ahdım var sırf buradaki arkadaşlarım mağduriyetlerinden kurtulsun diye
![]()
EVOEVOEVOEVOEVO
2 trilyonu bu iş için harcayacam benim yasadığım sıkıntıları kimse yaşamayacak artık çok ciddiyimbirde yaptığım siteleri forum üyelerine maliyetine satacam gptr koyarız sitenin adınıda.artık bulusmalara sağa sola gitmeyiz hergün birinde toplanıp gün yaparız egzoz far angel xenon günü
puntosu olmayanlar siteye giremez misafir araçlar sitenin dısındaki otoparka parkederler araclarını
![]()
Konu hsyn28 tarafından (28/12/2010 Saat 22:30 ) değiştirilmiştir.
EVOEVOEVOEVOEVO
ibiza bocanegra alırdım off![]()
Allahıma bin şükür işim ve arabam var ufakta kafamı sokacak bir ev alırdım... Bir miktar ailemin sağlığı için bankaya koyar gerisiylede;
İlk önce sokakta ki çocuklara , fakirlere, yaşlılara yardım ederdim sonuçta o para alın terimle kazanmadığım para onunla aldığım eşyayla pek mutlu olmazdım herhalde... Bereketini göremezdim çünkü ne huzurum nede mutluluğum kalırdı...
Yetim çocuklara bakacak bir yer açmak isterdim. Ben açardım ama kendileri ile bizzat ilgilenirdim aynı zamanda onlar dünyanın en masum kişileri bence ve yüzünde ki bir gülümseme bir teşekkürünü almak dünyalara bedel bee ahhh ahhh...![]()
![]()
Yada bir aş evi kurar 3 öğün garibanlara yemek dağıtırdım....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri