Anladın sen onu Zeynooooo.
Gizmonun savaş arkadaşı.Hehehehehe
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
Anladın sen onu Zeynooooo.
Gizmonun savaş arkadaşı.Hehehehehe
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
amaaan istediğin kalem olsuuun be yaaavvv...bütün tantanan bundan mıydı ben sana başka şeyler gönderiim dicem lineayla ilgili ama sen almışsındır ordan di mi bülocantişört,şapka vs...
![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Görmüş olduğunuz gibi son derece cömert bi arkadaşımız Zeyno.
Bende kalem var.İlk hediye diye saklıyorum.Kullanmaya kıyamıyorum.
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
ama çok şık kalemde di mii..güle güle kullan arkadaşım..başka istersen bendekilerden de yollayabilirim..![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
yanlış hatırlamıyorsam askerden dönecek olan erkek arkadaşını beklıyordu. ve gelir gelmez resmi işlemlere başlayıp ankarada düğün konvoyu kurmayı planladıgımız arkadaşımız
(deep note=teşekkurler erdicim.. )
31 ağustos 2007 düğün var![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
Teşekkür Ederiiiim![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
Forumun en hızlı Ser Kürsücüsü,bilinçli-bilinçlendirmeye çalışan yapıda,Dostluk ticaretten önde gidiyor,sadece arada bir bahsediyor olsada evleneceği için heyecanlı olduğu hemen belli oluyor,içten ve samimi,yaşı küçük-beyni büyük,haaa birde Gizem in kankisi yavv![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
oda benim gibi ay yıldızın Türkiyenin sevdalısı..her zaman doğrucu..benim favorilerimden
![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
forumdaki daha az sayıdaki bayan gp meraklılarından..
sevimli mi sevimli, şeker mi şeker, cici mi cici,....... diye uzayıp gidiyor bu liste..
tam bir dost canlısı![]()
bitanecik dert ortağı.. çok bunaldıkça "amannn hayırlısı"diyerek gülücükler dağıtan, tayyare meraklısı, içten ve samimi, dürüst ve saygılı bir beyefendi....
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
adı gizem galiba...
konuyu bölen biri..
Doğruyu söyleyen kardeşim![]()
çok efendi ya, maşallah!!
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Çok canayakın![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri