bilgiler saklı..tüm müşterilerimize eşit davranmak istediğimiz için ;) :) öğrendiğim herşeyi anlatmama rağmen tatmin olmayan ne koparırsam kardır diyen biri..he heee.....bülocan 'a:bigdance2: :flag: :bye: :baris: :dan:
https://img156.imageshack.us/img156/...0318957gd8.jpg
Anladın sen onu Zeynooooo.
Gizmonun savaş arkadaşı.Hehehehehe
amaaan istediğin kalem olsuuun be yaaavvv...bütün tantanan bundan mıydı ben sana başka şeyler gönderiim dicem lineayla ilgili ama sen almışsındır ordan di mi bülocan;) tişört,şapka vs...:D
Görmüş olduğunuz gibi son derece cömert bi arkadaşımız Zeyno.
Bende kalem var.İlk hediye diye saklıyorum.Kullanmaya kıyamıyorum.
ama çok şık kalemde di mii..güle güle kullan arkadaşım..başka istersen bendekilerden de yollayabilirim..;)
yanlış hatırlamıyorsam askerden dönecek olan erkek arkadaşını beklıyordu. ve gelir gelmez resmi işlemlere başlayıp ankarada düğün konvoyu kurmayı planladıgımız arkadaşımız
(deep note=teşekkurler erdicim.. )
31 ağustos 2007 düğün var :D
Teşekkür Ederiiiim:)
Forumun en hızlı Ser Kürsücüsü,bilinçli-bilinçlendirmeye çalışan yapıda,Dostluk ticaretten önde gidiyor,sadece arada bir bahsediyor olsada evleneceği için heyecanlı olduğu hemen belli oluyor,içten ve samimi,yaşı küçük-beyni büyük,haaa birde Gizem in kankisi yavv :D
oda benim gibi ay yıldızın Türkiyenin sevdalısı..her zaman doğrucu..;) benim favorilerimden :)
forumdaki daha az sayıdaki bayan gp meraklılarından..
sevimli mi sevimli, şeker mi şeker, cici mi cici,....... diye uzayıp gidiyor bu liste..
tam bir dost canlısı :)
bitanecik dert ortağı.. çok bunaldıkça "amannn hayırlısı" :) diyerek gülücükler dağıtan, tayyare meraklısı, içten ve samimi, dürüst ve saygılı bir beyefendi....
adı gizem galiba...
konuyu bölen biri..
Doğruyu söyleyen kardeşim:)
çok efendi ya, maşallah!!
Çok canayakın:)