Alıntı mehmetbasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
katılıyorum ama kesinlikle ikna olmadım hele de bir özür beklerken... o halde sakıncalı içeriğe sahip silmen gereken hatta sana adresini verdiğim ile daha bir sürü mesaj var onlarla niye ilgilenmiyorsun etik ve kurallar ben olunca mı geçerli? ne keyfi, keyif mi bıraktın. Al piyasa senin olsun istediğin gibi at koştur. Demokratik ve insancıl samimi bir rüzgarın estiği bu forumda gerçekten farklı görüşlere ve anlayışlara sahip kaliteli olduğunu düşündüğüm çok farklı kitlelerle tanıştım büyük bir zevkle bir sürü şey paylaştım fayda gördüm fayda sundum. Bu forumda bazı forumlarda ki gibi seviyesiz yanlı bir tutumla, engellemeye daha önce hiç şahit olmadım böyle birşeyin olacağı son yerdir diye düşünmüştüm. dikkat edin buradaki herkes doğruyu eğriyi ayırt edecek kapasitede ham insanlar değil. yazılanlarla ne kastedilmek isteniyor içeriğiyle zaten maksat bellidir. ama başkalarının aynı şeyi yapması mümkün iken bazılarına tavır almak ne kadar dürüstçe üstelik daha ciddi ama gerçekten sıkıntıya sebep olma potansiyeli daha fazla olanlar varken. İnsanlar hata yapabilir ya da yaptığının bir hata olup olmadığını da bilemeyebilir. bunu tekrarlaması veya hataya göz yummak esef vericidir. Ancak kasıtlı kırmak ve incitmek ortamdan ayrıştırmak insiyatifi kendinin bilmek adil ve kimsenin tekelinde değildir. Özelden bir mesajla iletip yakışanı yapmak varken iyi niyetli olduğuna ısrarla inanmama rağmen bu tavırla kendini vebalı biriymiş ikinci sınıf hissettirmek bunu eyleme döken için iyi şeylerin söylenemeyeceği yapıda karakter sahibi olduğunu gösterir. Tavrınız ve olayları basitçe değerlendirmeniz beni gerçekten incitti hele hele moderatör olmaya bu kadar istekli biri yüzünden. Ben kaynaklı bir sorun yaşansın katiyen istemem hele hele benim yüzünden ne bir kurumun ne bir şahsın ne de samimiyetimle söylüyorum bu forumu ayakta tutan destek veren paylaşan insanlara sıkıntı olsun istemem kesinlikle. Tavrınız insanı forumdan soğutuyor. Neyse dediğim o ki ben de sana teşekkür ediyorum zahmet buyursun zati aliniz üyeliğimi iptal edin çünkü kendini kara mercii sayıp herkesn üstünde gören mesajların yayınlanıp yayınlanmamasını lütuf sayan kurallar yerine kendi kurallarını uygulayan adam seçen senin gibi biriyle aynı ortamda bulunmak artık beni geriyor ve rahatsız ediyor ve üzüyor...
neden bu kadar sinirlendiniz anlamış değilim...