ehuehue.... sağol Yasemin.....
ehuehue.... sağol Yasemin.....
biraz önceki mesajımı sildiğiniz için sizi esefle kınıyor ve yanlı bir tavır içinde olduğunuzu kanıtladığınızı ve kendinizi etiketlediğinizi düşünüyorum. daha önce de bu ve benzeri bir çok mesajım maalesef bloke edilmedi veya silinmedi. ancak nedense siz rahatsız oldunuz. oysa bu forumda bir sürü moderatör tarafında incelenmesine rağmen neşredilmesinde hiçbir sakınca görülmeyen cinsel, siyasi içerikli veya ahlaka mugayir sayılabilecek bir çok mesaj yer almaktayken neden benim mesajım sizi rahatsız etti veya böyle bir eyleme tenezzül ettiniz. hem bu tercih hakkının bu şekilde bir kişi veya zümrenin insiyatie olması ne kadar demokratik? bu forum sitesi aydın demokrat emekçi sosyal adalet ve paylaşım yanlısı bir çok arkadaşı barındıryor ve benim mesajımı silme bahanenizdeki tartışma hakkıda demokratik bir hak olduğunu bildiğiniz halde insanların düşüncelerini söyleme haklarını engelleme lüksünü gösterdiğiniz eyleminizden dolayı bravo. lütfen o zaman sitedeki tüm uygunsuz mesajları da silinki tartışma ortamı olmasın tartışmayalım ne yapalım ozaman uyuyalım sen ne istersen o olsun zahmet buyur 1 ay önce yazdığım şu mesajı da silde seni ve senin gibi düşünenleri tahrik ve rahatsız etmesin değerli moderatör arkadaşım... ha eklemeyi unutmadan biraz kendine saygın varsa eylemini ve tavrını göözden geçir ve tarafsız olmaya karşılık haklara ve düşüncelere saygı göstermeye gayret et. hadi sana yakışanı ve bekleneni yap ve banla beni.
https://forum.grandepuntotr.com/geyi...ralariniz.html
Konu mehmetbasli tarafından (15/08/2010 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri