hoşgeldin
özlem eser murat
hoşbulduk Adem abi nasılsın...
diğer arkadaşlarada merhaba...
iyiyim esercim
sen nasılsın
selam kaydiraktan kayanlar kayamayip da ayağini kiranlar hey maykillar yandan kaykillar cuma gününün gelişi perşembeden belli olur diyenler bursa da uludağ keyfi yapip burda caka satanlar izmirdeki dostlar eskişehirde ki moderatörler istanbuldaki firlamalar sivastaki yigidolar angaradaki delikanlilar guşlar böcekler goyunlar ağaçlar aşiklar severek ayrilanlar sevmeyerek evlenenler vs vs herkese günaydinhadiyin ne durursun davulcu çal davulu sen ne durursun zurnacı tıngırdat zurnani hadiyin kizlar piste kuzular kesilsin şerbetler içilsin hopp hoppp
![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
iyi ne olsun abi.. iş güç uğraşıyoruz.. el bileğimi inciltmişim.. sardık sarmaladık oturuyoruz...
Günaydın Herkese...
Hayırlı Cumalar...
sağol abi...bilmiyorum ki abi el bileğim dünden beri ağrıyor.. sağa sola oynatamıyorum...bir yerlerde zorladaım herhalde ağrımaya başladı.. nedenini bilmiiyorum..
Tünaydın..
eser röntgenini falan çektirseydin kalıcı bir sorunla uğraşma daha sonra
Geçmiş olsun eser üzerine yatmışsındır...
I ' m c a p u l i n g . . .
Günaydın,hayırlı sabahlar...
Günaydın iyi hafta sonları...
Eskişehirde kar var...
günaydın
Günaydın...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Günaydınlar, Bursa'da tuhaf, yağsam mı yağmasam mı diyen bir hava var![]()
günaydin kizlarburda da ayaz var dün karla karişik yağmur yağdi
![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Nasılsın OnurBir süredir yorumlarını takip edemiyorum
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri