selamlar arkadaşlarım, iyi sohbetler,
Eser ve diğer çalışan arkadaşlara kolay gelsin,
Ankara karlı bugün.
ben de tembellik hat safhada![]()
selamlar arkadaşlarım, iyi sohbetler,
Eser ve diğer çalışan arkadaşlara kolay gelsin,
Ankara karlı bugün.
ben de tembellik hat safhada![]()
gunaydinnn![]()
gunaydın arkadaslar.... ankara karlı imiş... ben vandayım daha yerlerın kar tuttugunu 1 kez 1 gunlugune gordum desem ve daha hıc yollar kapanmadı desem ...sıcaklık 5 derece su an... karlastıklerı bosa gıttı)))))
@oğuz onu biliyoruz başka şey söyle![]()
![]()
Herkese Hayırlı Pazarlar...![]()
Keyifli pazarlarr![]()
![]()
Allahtan bir çay ısmarlayalım didik kimse girmemiş foruma bir daha ısmarlamıyorum![]()
Günaydınlar.. Bugün Puntiş'sizim üşümüş kerata. Kampanalar buz tutmuş sanırım gitmek istemedi..![]()
günaydın
Günaydın GrandePuntoTR ailesi...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Günaydınlaarr benden önce gelen ve sonra gelecek olan bütün gp ailesine
Bu arada tebrik mesajlarınızı bekliyorum, özellikle galatasaraylı arkadaşlardan![]()
Konu Misafir tarafından (31/01/2011 Saat 10:21 ) değiştirilmiştir.
Günaydınn ben geldimmmmm...
Hayırlı haftalar bol kazançlar
I ' m c a p u l i n g . . .
Arkadaşlar balata donduğu için araç gitmedi yol ortasında kaldığı için kenara çekeyim dedim bu seferde ABS ışığı yandı. O ışık şimdi balatalar açılınca gider mi sizce?
@ufuk donduğundan dolayı olmuş sorun olmaz sıkıntı etme kendi kendini tamir eder
@gülay fb ts maçını diyorsun herhalde eğer başka bir maçtan benim haberim yok zaten![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri