Lastıkte patlasa , yolda yarılsa sabah yıne bulusma noktamız forumumuza gırıyoruz.Dertleşip bişeyler paylasıyoruz..
çaylar hep senden olur zafercim![]()
Lastıkte patlasa , yolda yarılsa sabah yıne bulusma noktamız forumumuza gırıyoruz.Dertleşip bişeyler paylasıyoruz..
I ' m c a p u l i n g . . .
gençler kendini genç hissedenler yaşı genç olup ihtiyar duranlar ihtiyar olup delikanli olanlar baylar bayanlar bilmem neyler herkese günaydinyav arkadaş her sabah ayni biktim bu adamdan kovuyorum hala burda gitmedi gitmicek de heralde ne yüzsüz bir adam arlanma yok ar damalari çatlamiş neyin peşinde bilemedim dün aradim borulari pislenmiş mi bozulmuş mu ne onu da bozmuş foruma girdi bizleri de bozdu elini neye atsa bozar durur GP sini satacakmiş bir de aynalar katlanir demiş elle dolandirici nasil bir adam aynalarini elimle katlim emi
![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
hakikaten bıkmadınmı benimle uğraşmaktan
ben her sabah böyle yazıları okumaktan bıktım senin yüzünden forumu terk edeceğim
meydan sana kalsın
ben yokken ne yapacağınıda merak ediyorum
günaydın herkese..
Forum üyelerinin lakapları olsaydı, Evolodinin, ademin isimleri ne olurdu acaba![]()
evolodi zaten lakap gibi nerden geldigini açıklamıştı kendisi yoncalodiden esinlenmiş![]()
gelin kaynana olur bizimki![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
güNaydın alemsiniz beaa![]()
Puntolojik
onurcum senin ambarda işin yokmu çalışsana kardeşim![]()
cidden evolodi ne demek ki ?
Puntolojik
yoncalodiden esinlenmiş kendiside biraz benzer zaten
zafer dikkat et kendine baldız baldan tatlıdır diyor durum sakata gidiyor bu yaştan sonra başımıza bi iş gelmese![]()
yok ademcim gelmez adam yoncalodiden esinlenmiş gerisini sen düşün. kahçalı mıçıdan filan esinlense korkacak bir durum olabilirdi![]()
selamlar...
Teşekkürler sen nasılsın Gülay....
7500. mesaı sen yazmışın gülay hediyeyi kazandın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri