günaydin tünaydin ve de iyi akşamlar ey forum sakinleri ya da sakin olmayanlar hepinizi tüm masumiyetimle öpüyorum sabah şekerleri öpe öpe bitiremedim sizleri köfte dudakliyimdir özel ve güzel öperim özellikle biricik masum dadlu göbekli keçi sakalli aşkitom ademtahirciğim denen kod adli şahisi![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
İstanbul' da güneşli ve sözde 7 derece ama nedense
kuru bir soğuk, ayaz var, bayağa üşütüyor insanı ama
güneş yine de iyi geliyor insana...
inşallah hafta sonu da güneşli olur...
deniz kardeşim adem konuyla ilgili diye sormuştum, stilex jel eczanelerde bulunur mu?
Satılıyor abı kaşıntı, pişik sonucu yanma,cilt yanıkları hem rahatlatıyor hem ıyılesıtırıyor...Ben guneş yanıklarında kullanılıyor sanmıstım bır dr arkadaş pişik için kullanabılırsın dıyınce baya etkılı oluyor...
I ' m c a p u l i n g . . .
öpenlerin çok olsun saol varol
eczanede bulunurda pişik için hiç bir faydası olması allerji için
eğer çok ciddi pişiği var ise travazol krem öneririm çinko oksit pomatla birlikte karıştırarak kullanabilirsiniz..
kaliteli bez kullanırsan pişik olmaz![]()
tşkler deniz kardeşim hemen alayım..
ademcim kaliteli bez kullanıyoruz macrol verdi dr. ondan sonra pişik oldu. hemde çok ciddi pişik. götürdük tekrar iki krem verdi geçmedi. şimdi tam olarak ne kullanacam yaz bakalım.
yazmışsın bez kısmını görünce dalga geçiyosun sandım travazol merhem vede çinko oksit pomat ok..
Konu Scottie tarafından (20/01/2011 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir.
travazol krem
çinkooksit pomat
avcunun içine biraz ondan biraz diğerinden sık karıştır sür abicim hiç bişeyi kalmaz
ayrıca pişiği geçtikten sonra bir püf noktası söyleyim hem yengeye kolaylık hemde çocuk bir daha pişik olmaz bez her değişimde badem yağı veya zeytinyağı popoya sürdünüzmü iş tamamdır
geçmiş olsun kardeşim
tşk ettim ademcim ben gidip alayım..
Zafer, çok geçmiş olsun...
Birde tavsiyem eğer ıslak mendil vs. kullanıyorsanız, hiç kullanmayın derim.
bebek için olanlar olsa bile cilde çok zarar veriyor...
Ilık su ile ıslatılmış pamuk kullanın, tekrar geçmiş olsun...
eve bıraktım ademcim.. iyileşsin elini öper artık
özlem tşkler , bizimkisi bebek sayılmaz 2 yaşını geçti pişik olmazdı da dedigim gibi ilaçlar yaptı...
antibiotikler ishal yapar ve pişik yapar
en güzeli pişik olmadan önlem almak
Herkese Tünaydın...
Geçmiş olsun abı umarım kısa surede gecer
tşkler deniz ve gülay.. çocuklar böyle hasta ola ola büyüyecekler..eski insanlar dediyse dogrudur . eskiden ilaç merhem mi vardı. şimdiki çocuklar çok hassas oluyor. nasıl hasta oluyorlar anlamış degilim...
Hastalık onları buluyor desek yerıdır abii..Böyle böyle buyuyorlar...
dogru diyosun adem ne zaman hastaneye gitsem tıklım tıklım. diyorum kendi kendime bütün şehir sanki aynı anda hasta olmuş yada bana denk geliyor..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri