ay kıyamam onuruma
iyi akşamlar zafercim
şu an ter döküyordur şırıngayla kan çeksinler![]()
ay kıyamam onuruma
ey ademtahir denen keçi sakalli mahlukat sen nasil bir modelsin hala insan içine çikarsin arkadamdan atip tutar forum halkini bana kişkirtirsin hiç mi utanman yok ar damarlarin mi tikandi noldu amacin ne neyin peşindesin şunca yildir çözebilmiş değilim.allah yaratti seni dünyaya getirdin aç gözün doymadi gittin o elmayi yedin seni basimiza musallat etti kenyayi yedin doymadin burda basimizin etini yedin doymadin bre arlanmaz bre zindik adamkoskoca fiat genel müdür yardimcisi baskan vekili gülay denen şahsin bile gözünü korkutmussun bana karsi kiskirtmişsin allahtan anacugum var beni kollar anacugum benim sefil anam güzel anam anacugum
halbusi benim kadan mikemmel kisiligi oturmus harukulade bir adamdan ne istersin anlamadim.sen şimdi yarin sabah mübarek cuma günü bu satirlari okurken ben tekrar gelicem ve sana bir dünya eziyet yapacam cumani mübarek değil rezil rüsva edecem dogduna pisman olacann ey tahiroglu adem kilikli mahlukat
zafercim öpücügümü isterim bir ara alicam senden
![]()
Konu evolodi tarafından (21/01/2011 Saat 02:02 ) değiştirilmiştir.
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Bravo onur...![]()
günaydın arkadaşlar
onur mesajını hiç okumamış gibi davranıyorum![]()
Günaydın... Adem abi....
Günaydın Arkadaşlar...
Günaydınlar sevgili GPTR dostları..
Günaydın,hayırlı Cuma'lar...
Günaydın hayırlı cumalar..İzmir yagmurlu bır sabah yaşıyor
I ' m c a p u l i n g . . .
Günaydınlar
Kabak Adem'e patlamış yine![]()
Bu sabah trafikte ışıkta bekliyorum. Bursa'da Acıbadem Hastanesi ışıkları biraz yokuş aşağıdadır, bilenler bilir.. Birden paaaaatt..Noluyoruz dedim, indim arabadan. Arkada uno
Arabadan indi bayan
dedim yeşil mi yandı neden frenden ayağınızı çekiyorsunuz ya
Allahtan çizik bile yok bende ama onun plaka düşmüştü.. Bu kadara şükür yarabbim ..
Konu Misafir tarafından (21/01/2011 Saat 10:46 ) değiştirilmiştir.
günaydın arkadaşlar
gülay geçmiş olsun ucuz atlatmışın
Allah beterinden korusun
günaydın arkadaşlar. adem nasibini fazlasıyla almışsın onurdan geçmiş olsun. gülay sanada geçmiş olsun.. deniz tampona yaklaşan varsa ya gaza basacan yada frene oturacan![]()
adam manyak yapacak birşey yok kafasına kuş şey etse beni sorumlu tutacak mahallenin delisi işte aramızda idare edeceğiz bunuda
ama sabredelim arkadaşlar bir kaç gün içinde tamamen kurtulma şansımız var gibi inş. işi olurda foruma giremez bir daha inanın ben ondan daha çok istiyorum işinin olmasını sanki ben kazanacağım parayı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri