manyağın geldiği belli oldu
canım kardeşim hoşgeldin keşke gelmeseydin biz böyle iyiydik yokluğun hiç belli olmuyordu
ahh yasemin ahh koyuverdin gittin beni onur'la başbaşa bıraktın gittin
gülay da anlamiş ziyankar isyankar olduğunu herkes dişliyor seni nolacan sen böyle amaçsiz çaresiz dolaşir durursun ortalikta çok yüzsüzsün git artik başimizdan allahim sen kurtar koru bizi bu adamdan amin istanbula gidecek onlara dayanma gücü ver amin
tünaydin herkese ben hariç ademtahir denen şahis bile dahil herkese tünaydin o kadan muhteşem bir güngünün sözü bütün kadinlar çiçek olsun ari olmazsam namerdim
![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
manyağın geldiği belli oldu
canım kardeşim hoşgeldin keşke gelmeseydin biz böyle iyiydik yokluğun hiç belli olmuyordu
ahh yasemin ahh koyuverdin gittin beni onur'la başbaşa bıraktın gittin
Herkese merhaba. Çok yoğun bir dönemdeyim o nedenle foruma giremiyorum. Ancak hepinizi çokkkk özledim. Hatta Onur'u bile![]()
Burdayım Adem. Fiilen olmasamda kalbim sizinle. Sen herşeyi not et ben sonra toptan hallederim
Ben kaçarım sonra görüşürüz![]()
üçünü de alcam sana üçü bir arada adem hoop iyi mi böyle ifirikçi![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
selam arkadaşlar. bugun geldi pc arızalıydı. inş düzelmiştir. alışmışım boşluk oluyor![]()
aleykümselam hacı zafer
bende zannettimki bu adam piyangodan parayı kaptı kayboldu yada inekleri klonlamaya başladı![]()
keşke pc bozuldu sabit diskte hata var diyordu..
foruma fazla yazmışım demek ki pc de dayanamadı ademcim bozuldu![]()
selam millet yemeği yedik.. şimdide 4 olsada gitsek diye bakıyoruz..
hoşgeldin eser yine vakit tutmaya başlamışsın eve gitmek için..
selam arkadaşlar, kolay gelsin herkese
dersim boştu bi bakayım dedim.
özlemişim valla,
keyifler yerindedir umarım.
hoşgeldin alper bir yaramazlık yok. gerçekten insan alışıyor bakmayınca foruma eksiklik hissediyor..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri