bugünlerde fado teyzeden ses yok öldümü nedir
geçen gün tv ye baktım sen söyledikten sonra esra erolmu nedir o hatun gıcık tipli bişey
1 tane kız vardı hiç beğenmedim o da beni beğenmezdi zaten görseydi![]()
![]()
![]()
bugünlerde fado teyzeden ses yok öldümü nedir
geçen gün tv ye baktım sen söyledikten sonra esra erolmu nedir o hatun gıcık tipli bişey
1 tane kız vardı hiç beğenmedim o da beni beğenmezdi zaten görseydi![]()
![]()
![]()
ben zuhal topala aşığım zaten gidip evlenme teklif edesim var
ama önce evlilik sorununu kaldırmak lazım ortadan![]()
Rahat bırakın kadıncağızı. Yeni evli zaten çok güzelde bir evliliği var maşallah diyelim. Sana ona benzer bir gelin bulalım biz![]()
Günaydın,hayırlı sabahlar...
günaydın herkese.. ademcim sen hala evlenmedin mi![]()
yok zafer daha evlenemedim boyacı küpümü bu batır çıkar
sen nerelerdesin kayboldun gittin ne ayaksın iskoçlu arkadaşınlamı takılıyorsun bilelim![]()
ben bunu düşünememiştim yasemincim hata etmişim bir daha yapmam böyle büyük bir hata![]()
Ben sana hangi dolmuşa binersen daha çok güzel görürsün diye güzergahları bile anlattım. Sen gittin Onur ile dolaştın.![]()
adem kes cezamı öderim.. arabayada bakmıyorum artık renk degişti pislikten.. bugün yıkatmayı düşünüyordum rüzgar var bir saat sonra toz toprak olur..![]()
senin tadın kaçık bugünlerde heralde
yoksa sen böyle yapmazdım
dogru diyosun tadım kaçık kardeşim insanlarla ugraşmak zor. bazen kafam iyiyken diyorum yap ormanın içine agaçtan bir kulübe insanlardan uzak teknolojiden uzak. dogayla başbaşa kafanı dinle...
zafercim o dediğin süper bişeyde imkan meselesi keşke imkan olsada gidip bi yerlere yerleşip hayatımızı yaşasak
öyle tabiki benimki hayal, çalışmadan olmaz. çalış çalış hayat geçiyor birde şimdi ki zamanda sürekli koşturmaca sanki hiç ölmeyecegiz gibi. hayat geçiyor saglık gidiyor farkında bile degiliz...
zafer çalışmadan olur hemde çok güzel olur ama çok para lazım o para olsa bende bak hiç çalışırmıyım heyyttt yavrum ye iç yat gez tüm dünyayı dolaş dur![]()
![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri