tşkler deniz vede adem kardeşlerim iyiler. gündüzleri bişey yok gece olunca öksürük başlıyor. kullanıyoruz ilaçları bakalım..
harbiden bende anlamadım..
geçmiş olsun Zafer abi.....
100 dolar resmi koyucaktı sanırım yanliş oldu![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN. iYİ BİR GÜN GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE
![]()
günaydın yasemin
günaydın gelecek olan arkadaşlarım..
günaydın arkadaşlar..
2.el GP 1.3 90 DYN aldım.araba beklediğimden iyi çıktı.FIAT fena araba yapmamış.
70K km bakımı için yağ yağ filitresi ve hava filitresini değiştirmek istiyorum.önceki sahibi herşeyi zamanında yaptırmış. yetkili servise yağ bakımlarını yaptırarak araç km'si kayıt altında kalsın istiyorum.
6 kasım cumartesi öğle saatleri ankaradan geçeceğim.
tavsiye edeceğiniz bir yetkili servis var mı?
ayrıca bu araçların parça fiyatları hakkında bir bilginiz var mı?
servis işçilik ücretleri ne kadardır?
günaydın volkan
öncelikle kendini tanışma bölümünde bir tanıtırsan herkesin tanışma imkanı olur..
aracın hayırlı olsun ankarada müslüm abi varmış meşhur servis onu tavsiye edecektir sana kavaklıdere oto servis diye forumda aratırsan bir çok yazı göreceksindir..
Merhaba Volkan. Aramıza hoşgeldin
Ankara için tek servisimiz var sana önerebileceğimiz KAVAKLIDERE OTO. Müslüm arkadaşımız forumumuz üyesi zaten. Bu güne kadar giden hiç kimseden şikayet eden olmadı. Ben İzmir'den gidip bakımlarımı yaptırdım.![]()
Ana sayfada kendisine ait banner var. Tıklarsan adres ve telefon bilgilerine ulaşabilirsin
ben yavaştan bir hastaneye gideyim muayene olayım film çektireyim birde serum falan taktırayım hastanede takılıp geliyim biraz![]()
Günaydın herkese hayırlı işler bol kazançlar. Adem abim geçmiş olsun tekrardan dikkat et kendine oralarda![]()
Günaydın Ali
Günaydın Yasemin
Günaydın Adem abi(geçmiş olsun)
Günaydın Volkan
Günaydın Onur ve
Tüm ailem....
I ' m c a p u l i n g . . .
Tekrardan günaydın arkadaşlar.
Adem geçmiş olsun. Haber ver gelince arkadaşım.
günaydin abilerim ablalarim kardeşlerim bacilarim seviyoruz sizleri![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
ben geldim arkadaşlar...
öncelikle tşk ederim ilginize..
solunum testi yaptırdım 85 basabildim ciğerlerin hayrı kaçmış
film çektirdim ama daha doktora göstermedim öğleden sonra tekrar gidecem film temiz gibi geldi gözüme bakalım artık bahta şansa..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri