ben bira içmem rakı içerim o da arabada içilmez zaten
çok nadiren bira içtiğim olur onuda araba kızla içerim zafercim sende saklama doğruları söyle canım kardeşim![]()
adem ve onur saglıgınıza kerdeşlerim![]()
saol canım tşk ederiz
seni seviyoruz zafercim..
bende sizi seviyorum.. biraz daha içersek sarhoş muhabetine dönecek dur seni bir öpecem vala öpecem gibi ilerleyecek konu...![]()
@Zafer, Hem hastalık hem de araba için geçmiş olsun. Bu arada, Adem'in bu kadar baskısına dayanamayıp şeytana uyma sen arkadaşım. Evini, eşini, çoluk çocuğunu düşün![]()
@Onur, Korna düzelmiş iyi de kapı kolunu götür göster bir an önce. Bir daha arabana bindiğimde öyle görmeyeyim. Alırım vallahi arabanı otobüse talim edersin![]()
@Adem, Arkadaşım bu ilaçlar sende ters etki yapmaya başladı. Evli barklı adamların aklına kötü fikirler aşılıyprsun. Çok ayıp![]()
@Ali, Bir sonraki İzmir buluşmasında seni de bekliyoruz arkadaşım.
Özlem'cim gelmemiş bugün. İşleri yoğun herhalde.
herkese merhba.biraz önce bi jantcıdan fiyat aldım.17 '' jant lastik fiyat 1400 tl iyimidir
Sanada merhaba Ufuk.
Marka önemli Ufuk. Biliyorsun 300 TL'ye de jant var 3000 TL'ye de.
Şimdiden hayırlı olsun.
yasemin ilaçlar konusunda hem fikirim seninle yan etkileri çok fazla
ama bazı gerçeklerde var bunlarıda göz ardı etmemek lazım ben sadece zafer kardeşimin duygularına tercüman olmaya çalıştım![]()
![]()
![]()
Zafer'in eşi bu yorumları okursa onun hislerine tercüman olmayı pek istemem açıkçası![]()
![]()
tşk ettim yasemin.ademe uysam sonum ne olur bilemem gerçi onur uyarmıştı.( adem alınma sakın şaka diyorum )
yok katliam filan yapmaz şaka oldugunu anlar medenidir. ama tabiki durduk yere aklına kurt düşürmeyelim.kadın milleti sonra bunu kurar çıkartır birleştirir ummadık anda adamın önüne koyuverir![]()
yengeyle beni bi görüştürsün sen bakalım sonra neler olur bırak eve girmek o sokaktan bile bi daha geçemezsin![]()
![]()
![]()
yaseminciğim hoşgeldin seni ne kadan özlemişim bir bilsen kelimeler kifayetsiz kaliyor o derece![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri