@eser hoşgeldin afiyet olsun bol bol yeseydin
@zafer bu konuyu onur ile birlikte değerlendireceğiz
bende yemeği yedim yine uykum geldi nasıl olacam böyle bilemedim![]()
Arkadaşlar sıfır Grande Punto almaya karar verdim. Edirne Özakıncı Otomotiv çok güzel bir fiyat verdi. 2. el 20 21 civarında ancak Özakıncı sıfır 24.000 lira verdi. Aracımı alıcak ve bana lazım olan bi bedel var onuda bana vericekler geri kalanı taksitlendirme yapıcaklar. Sizce bu durum iyi mi? Ne yapmalıyım. Sizin önerilerileriniz nelerdir?
valla işine yarıyacaksa... çok da istiyorsan al... taksitlendirme nasıl olacak kredi faln mı..
Evet Eser abi. 48 Ay vade yapacaklar. Biraz zorlayacak beni ama. Yemicez içmeyecez kredi borcu ödeyeceğiz.![]()
iyi düşün... derim... sadece... araba almak güzel bir şey ama.. kredileri öderken zorlanırsan sıkılırsın.. pişman olma sonra...
ufuk fiyat iyi alınır ama 48 ay vade diyorsun imkanları düşünmek lazım iyi hesap yapmak lazım karar senin kardeş
Walla bizde 25.000.tL 60 ay kredi çekıyosun masraf yok ayda 570 ödüyosun nasıl ? 0.95 faiz oranı
I ' m c a p u l i n g . . .
ben 0,85 faiz orani aldim![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
kredi mi çekiyoruz..
şu an karşımda ziraat bankasından şef var dosya masrafı dahil 0,90 faizle veririz diyor alt limit 10.000 tl
aman aman allah korusun... uzak durmak lazım...
Dosya masrafı dahıl derken kaç TL alıyorlarmıs...Toplam tutarı ve odeyecegınız toplam tutarı hesaplamanız en dogru sonuca ulastırır.Mesela suan bız 0.45 ile bayram kredısı verıyoruz..
5.000 tl 10 ay aylık odeme 514.00 tl
Yani alıp parayı faize koysanızda zarar etmıyorsunuz...
I ' m c a p u l i n g . . .
hayırlısı olsun... bakalım benide aradılar bugün bankanın birinden para verelim allah para verelim.. istemiyorum diyorum yok diyor 1000 lira verelim lazım olur diyor... yok diyorum 1000 lira diyor... sonunda anladı kapattı telefonu..
valla hepsinden.... çekecen sırr kadem basacaksın..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri