yasemincim istediğin lapotop olsun
forum yüzünden bozulmuştur zaten 2 tane birde alalım
yasemin bana da sinirsiz flood yapma hakki ver bravocuk alayim sana ne dersin?![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
yasemincim istediğin lapotop olsun
forum yüzünden bozulmuştur zaten 2 tane birde alalım
adem çok sık mesaj yazıyosun birgün yanacan bu flood işinden ama ne günben ögrendim daha yapmam. arada yazarım
![]()
yananı itfaiye görsün hacı zafer![]()
Senin konu içeriği değiştirmen nedeniyle hem Bravo, hem fiat 500 alman lazım. Ancak kurtarır![]()
Hay Allah razı olsun. En azından git gel yaparken bozulmaz. Ev- araba arasında atılıp durmaktan 6 yıl zor dayandı garibim![]()
Zafer yaz arkadaşım sen. Senin bedava hakkın henüz dolmadı.![]()
adem bana hacı dime hacının verdigi tüyo yakdı beniyoksa alıyordum bravoyu
saolasın yasemin kardeşim sende olmasan bu adem atacak beni forumdan![]()
Adem abi...
Kupada büyük sürpriz!
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda İkinci Lig takımlarından Konya Torku Şekerspor, konuk ettiği Süper Lig takımı Manisaspor'u 2-1 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı.
I ' m c a p u l i n g . . .
adem sen vazgeçilemez üyesin ; sen olmasan muhabbet olmaznereye kadar arabadan bahsetcez kaç parça ki bu araba denen şey...
Tork falan hakgetire beşiktaşın yenemedıgını gonyalılar yenmıs helal bee
Sahte ve kaçak ilaç satışıyla devletin milyonlarca lira zarara uğratılmasının önüne geçmek için getirilen sistem çökmüş.Birçok ilaç devlete iki kere fatura edilmiş.SGK müfettişlerinin yaptığı incelemelerde,karekod sayısı ve sistemdeki ilaç sayısı arasında ciddi bir fark tespit edilmiş.Doğrumudur Adem Abi ?
Çok pardon flood oldu
Konu JASMINE tarafından (11/11/2010 Saat 09:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir. Lütfen forum kurallarına dikkat ediniz.
I ' m c a p u l i n g . . .
Hatlar biraz karışmış sanki, noooluyo burdaaa...![]()
1. flood yapmışın
2. bişeyler olmuş zaten sistem 2 haftadır çalışmıyor birileri bi halt ediyor bizlerde ceremesi çekiyoruz bıktım artık eczacılıktan![]()
deniz flood yapma flüt çaldiririm sana![]()
herkese hayırlı akşamlar...
öpüldünüz![]()
neremizden öptün dermişim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri