Vallahi ben gelir gelmez 2 tane içtim Eser. Şimdide hazırlıyorum kendime
Bu arada diyet hayırlı olsun. Bir yerden destek alıyor musun bilmiyorum ancak bilinçsizce yapılan diyetlerde metabolizma ciddi zararlar görür. verdiğin kilonun çok daha fazlasını geriye alırsın. Ayrıca ekmek-makarna, pilav yok demişsin. Yanlış bir hareket çünkü vücudun bunlarada ihtiyacı var ölçüyü kaçırmamak adına yenilmeli. Pirinçteki şekeri diğer yediğin hiç bir tatlıda bulamazsın o yüzden pilavdan uzak kalmak mantıklı. Sık sık küçük atıştırmalar yapman en güzeli. Bu arada 1 çay bardağı leblebi bir ince dilim ekmek ile aynı kaloride olup, ekmekten daha fazla tok tutma özelliğine sahiptir. Bilgine![]()
![]()
Konu JASMINE tarafından (30/07/2010 Saat 14:24 ) değiştirilmiştir.
wayy prof olmuşsun yasemin maşallah![]()
esercim,
hayırlı olsun umarım başarılı olursun diyetinde
2 yıl önce bende ciddi bir şekilde diyet yapmıştım tüm fazlalıkları atmıştım ama büyük kısmını geri aldım onunda sebebi kullandığım ilaçlardan kaynaklanıyor sürekli diyet yapmam gerekiyor onuda yapamam valla o kadarı fazla gelir
eğer istersen sana bu konuda yardımcı olabilirim kırmızı sarı yeşil denen besleme türü var onları sana mail atabilirim ayrıca ben birde ilaç kullandım onunda ismini verebilirim o bildiğimiz zayıflama ilaçlarından değil...
benim listeye göre gidersen 1. ayda vucut kitle endeksinin %10una kadar verirsin ama sonraki aylarda ayda 2 kilo verirsin ve karın bölgesinden 1. ayda yakşalık 6cm incelme olur.
şimdi böyle güzel güzel yazınca diyete başlamak geldi içimden ama akşam saç kavurma yapacam yanında bol nar ekşili çoban salata ve rakı içecem![]()
memnun olurum adem abi.. ama ilaç kullanmayı düşünmüyorum... arada birde spor yaparım.. kilolardan kurtulurum...
tamam eserim kağıtlar evde yarın getiririm scan eder mail atarım...
eğer spor yapacaksanda spordan önce 1 fincan nescafe iç kahvede carnitin özelliği olduğu için çok iyi yağ yakıyor...
gün içinde bol süt ürünleri tüketmeye bak simit ayran çok güzel olur ara öğünlerde en iyi yağ eritende kaşar peyniridir![]()
Bir ara diyetisyen desteği almıştım Mehmet. Ayrıca diyetisyen arkadaşlarımda olunca sohbet arasında öğreniyoruz bir şeyler.
Ne demek umarım başarılı olursun.
Adem, senin de diyetisyenden kalır yanın yokmuş maaşallah.
Bu arada sana uygulanan liste Eser için uygun olmayabilir. Yine de en güzeli bir diyetisyenden destek almalı diye düşünüyorum.
yasemin o kadarda olsun dimi kardeş![]()
hiç acıkmadım ben valla... yemekte dikkat ettim... az yedim ama hiç acıkmadım... akşamda şöyle bir spor yaparım.. bilgisayar önünde açarım forumu.. parmaklarımı şöyle bir çalıştırım...
parmaklarını çok çalıştırınca iyi zayıflarsın eserim en iyi spordur pc karşında parmak oynatmak:
eserim yemek yemezsen zayıflayamazsın metobolizma çalışması lazım yemediğin zaman metobolizman atölye gibi çalışır yediğin zaman fabrika gibi çalışır fabrika çalışırsa zayıflarsın bol su ve 5 öğün yemelisin
sabah tereyağlı kaşarlı yumurta bol yağa pişir
kuşluk vakti 2 tane tatar böreği
öğlen 1,5 iskender yanında cola
ikindin ekmek arası döner
akşam duble adana kebab
tabi bunlar işin muhabbeti ama 5 öğün ye kardeş
Şu listeden bende rica etsem![]()
Baş ağrısında bu ilacın üstüne tanımam.
Migrenime acayip iyi geliyor.
Bu yüzden İbrahim Ethem' in iyi müşterisiyim.
En güzel yanı da aç karnına içilebiliyor olması...
Bu arada diyet konusuna gelince her şeyden küçük porsiyon olarak yeseniz yeter.
Pilav da, tatlı da yiyin ama her gün, her öğün olmasın.
Az ve sık sık yiyerek biraz da hareket ile halledilebilir![]()
Konu ozdem tarafından (30/07/2010 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir.
kapattık son müşteri daha almıyoruz hadi gece sohbetine..
Gecelere devam...
ömrümde böyle rakı görmedim su içer gibi gidiyor arkadaşlar![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri