üle fado canın çıkaydıda benim başıma bela olmayaydın ne fadoymuş be şimdiden ömrümü yedi :D
benzinde aynı mazotta aynı en iyisi bisiklete binmek :D
Printable View
üle fado canın çıkaydıda benim başıma bela olmayaydın ne fadoymuş be şimdiden ömrümü yedi :D
benzinde aynı mazotta aynı en iyisi bisiklete binmek :D
ben mi çikardim oglum kadin gördü begendi seni izdivaç etmek istedi :D
Allah korusun ben istemem fado teyzeni falan evlenmekten vazgeçtim sayende sen evlen fado teyzenle :D
aldin oglum bir kere kaçişin yok evlenecen :D
yasemincim özlemciğim nerdesiniz canlarım kurtarın beni bu kardeşiniz fado teyzeyle zorla evlendirilecek imdattttt :D
fado teyze belali öldürür seni gene de nikahi basar sana :D
şaka derken bu iş gerçeğe dönecek korkmaya başladım sonunda kala kala fadoya kalcam heralde..
tövbe yarabbim sen koru beni..
:D
allah mesut etsin kardeşim :D
alan memnun değil veren memnun kiz tarafi olarak memnunuz senden :D
neyseki benzin almıyoruz, beterin beteri var diye
teselli edelim kendimizi en iyisi... :)
iyilik, senden naber de, ben niye hacı oldum onu anlamadım... :D :D
sevenlerin arasına girilmez Adem, gönül işlerine karışılmaz... :D :D
Adem baba ben dedeyim benden icazet olmadan seni kimse başgöz edemez korkma sen...:)
özlemcim senide kardeş bellediydim boşmuş herşey :D
gurur abim saol sende olmasan beni perişan edecekler burda :)
Öncelikle herkese merhaba :D
Kesinlikle haklısın abicim. Stres atma yolu olarak ne zaman alışveriş tercih edilse o gün o avm'deki esnaflar bayram yapıyor. Ancak extreler gelince durum vahim :D
Adem, Allah hayıra çıkartsın rüyalar falanda görmeye başladın sen forum ve forum üyeleri hakkında. Allah sonunu iyi etsin.
Bu arada evlenme konusuna gelince sen dedin herkese beni evlendirin diye. Bunlarda onun ceremeleri maalesef. Ancak yine de sen korkma arkadaşım. Ben Onur'u engellerim. Fado teyzeden daha iyi gelin buluruz sana. Hem Gurur abimde yanında korkma sen. Bu arada bir şeyi 40 kez söyleyince olurmuş. Sen bu Fado teyze hakkında daha fazla konuşma istersen. :D :D
yasemincim sende olmasan ben ne yapacam bilemedim bu onur'un hakkından bi sen gelirsin bi daha sen gelirsin :D
valla fado teyze gurur dede falan tanimaz takinti oldu onda adem ya benim ya toprağın der :D
Heyttt bırakmayız arkadaşımızı Fado teyzeye. :D :D
Daha o beni tanımadı 1.65 boyum var bir o kadar da yerin altında var....:):)
Günaydın Herkese.....
günaydın millet