Günaydın GP Dostları, Günaydın Türkiye..
Günaydın Adem abi ve Eser abi.
4 Lira'yı geçmiş benzin ohh yimede yanında yat.
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacağız. Olsun ben hep 100 lirarlık alıyorum bana zam yok.. :D:D:D:D:D
Printable View
Günaydın GP Dostları, Günaydın Türkiye..
Günaydın Adem abi ve Eser abi.
4 Lira'yı geçmiş benzin ohh yimede yanında yat.
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacağız. Olsun ben hep 100 lirarlık alıyorum bana zam yok.. :D:D:D:D:D
https://img195.imageshack.us/img195/1470/gunaydin2.jpg
Günaydın Adem, Eser, Ufuk ve sonradan gelecek tüm arkadaşlara.
Dün yumurtalı protesto varmış... sabah izledim.. ne güldüm yahu...
Abi oraya alıcaksın tavanı yağını gideceksin beleşten yumurta bide piknik tüpüüü üüpp aslanım alıcan bi somunda ekmek. Tavaya bana bana yiceksin yumurtaları. :D:D:D
Günaydın,hayırlı sabahlar,güzel bir ülkede yaşıyoruz her şeye rağmen,ne kadar zam yaparlarsa yapsınlar bu güzel Vatanı sevmekten vazgeçmem...
Kendi forumum dahil bütün forumlarda siyaset yasak ne yazık ki,yoksa neler yazar çizerim bu konularda ama,ah işte kurallar var...
Vatanı sadece bızım sevmemız yetmıyor ,yetmedide...Tüm ülke bir kişinin ağzına ,vicdanına,merhametine bakıyor cunku onu bız getırdık oraya (ben degıl) indirende yıne bız oluruz(ben dahıl9
uzun bi aradan sonra günaydın Yasemin, Adem abi, Eser, Deniz, Mustafa abi ve Ufuk, kolay gelsin, iyi çalışmalar.
tatile erken girdim, biraz rahatsızlanmışım, doktor halimi görünce 2 gün istirahat yazıverdi saolsun :)
özlemişim valla
geçmiş olsun... dikkat et kendine alper...
Geçmiş olsun alper dikkat et kendıne ankara soguk ve kurak gecek kışları...
Alper, çok geçmiş olsun. Senin için kötü bir durum olsa da öğrenciler için minik bir bayram havası oluşmuştur okulda :)
Geçmiş olsun Alper...
Mustafa abi nasılsın iyimisin ?
geçmiş olsun alperim..sen nerelerdesin hayırsız sürekli duamı edelim seni görmek için Allah'ım alper arada grip olsun :D :D :D
İstanbul'da çok serin,hafta sonu iyice soğuyacakmış,şimdiden üşütmeye başladı...
teşekkür ederim Yasemin, dediğin gibi aynen öyle oldu, yazılıdan yırttılar bu haftalık :)
teşekkürler abi, kolay gelsin
teşekkür ederim Adem abicim:) çok yoğun geçiyor bu sene, akşama canım çıkmış halde geliyorum sorma. sen yine de arada öyle dua etsen ben dinlensem ne güzel :D:D