Günaydın Orçun...
Printable View
Günaydın Orçun...
Onur gibilere denk geldiysen doğrudur ancak normalde öyle değildir.
Şaka yapıyorum arkadaşım. Ben en sonunda gelip Tekirdağ'da yiyeceğim :D
Günaydın abi. sizede hayırlı sabahlar
Başımın üzerinde yerin var arkadaşım :D:D
Ya izmirde kural mural yok ya... Kırmızıda geç hatta yeşilde geçenleri dövebilirsin :D:D:D Bende izmirde bulundum ama hiç ters bişey görmedim hatta çok muazzam bir trafiği vardı..
10 sene istanbulda yaşadım. İstanbulu da geçmiş... Cıstak cıstak bakımından. :) Kordon yarış pisti olmuş mübarek.
Her yönüyle güzel bizim İzmir'imiz. Nereye gittiysem 2. günü özledim İzmir'i. Sanırım başka bir yerde yaşamam pek mümkün görünmüyor :S
Yeşilde gecenı dovuyolar hele sarıda korna çalmayanın arabasını ters cevırıyorlar...
Ya ne akala izmir duzenlı bır sehır...Ankara gıbı solu kapatan şahınler yok kımse tamponuna takılıp sellektor yapmaz kolay kolay...Sadece menemen mınubuslerı pat dıye durup en sol serıtten bıle yolcu alır o kadar :D
tamam tamam bişey demedik izmirinize :D:D
ya şu tünel girişlerinde hiz göstergeleri var habire YAVAŞ yaziyor geçen 50 ile gittim yine yavaş diyordu ayarlari bozuk :D
dahada yavaşlıyacaksın ozaman onurcum :D
onu takan yokta tunel gırısındekı 4 kamera fena can yakıyo ılk gectıgımde bılmıyodum 130 ıle gectım arkadan bır hafta sonra posta yoluysa elıme resımlı ceza geldı :d
ARABADAN INIP IKTIREREK GECELIM BARI OLDU OLUCAK
YAZI SABİT DEGİL HIZIN AZ OLDUMU ISIKLI LEWHA SONUYO
İzmir trafiği İstanbul'Dan 1000 kat daha iyi... Bunu bilir bunu söylerim...
iyiki bişi yazdik :D