Vallahi yazdan kalma mükemmel bir hava var İzmir'de. Şimdi dışarıdan geldim. Yine çıkacağım. Puntom ile bu güzel havanın tadını çıkartmalıyım. Son günde olsa 9 keyifli günün tadını hiç bir şey bozamaz. :)
Printable View
Vallahi yazdan kalma mükemmel bir hava var İzmir'de. Şimdi dışarıdan geldim. Yine çıkacağım. Puntom ile bu güzel havanın tadını çıkartmalıyım. Son günde olsa 9 keyifli günün tadını hiç bir şey bozamaz. :)
Canımcım en güzelini yaparsın. burda da hava çok güzel ama
dün akşam yemekte kalabalık misafirim vardı, sabaha doğru yattım ve
inanılmaz yoruldum. o yüzden hiiiç çıkasım yok.
Benim içinde gez artık, İzmir sahillerinde... :)
Elbetteki gezerim. Bende gece kuzenimdeydim. Tabu ya takılıp kaldık. Sabah oluyordu yattığımızda. Uykum var ancak bu güzel havadan da vazgeçemedim :)
günaydın iyi haftalar herkese :)
Herkese günaydın..
cümleten günaydın..
kocaman tatili yedik bitirdik üstüne birde yarın nöbet var üstüne birde hastayım zaten üşüttüm geldim ellerin memleketinde :S
GÜNAYDINNNNNNN.
Tatil sonrası keyifli, stressiz ve güzel bir geçirmeniz dileğiyle.
https://img26.imageshack.us/img26/1769/127q.gif
@ Adem, Geçmiş olsun. Bende düne kadar bir şeyim yoktu. Bugün belim ağrıyor. Dün bulaşık makinesini kaldırdım sanırım incittim :( :(
derdine neydi de bulaşık makinasını kaldırırsın?
bel bir defa sakatlandımı huy ediyor en ıfak bişeylerde tekrarlıyor inş. seninki öyle olmaz.
günaydın herkese inş tatiliniz güzel geçmiştir.
günaydın zafer hoşgeldin..
tatil güzeldi ama her güzel şeyin birgün bittiği gibi tatilde bitti :D
Herkese selamlar, keyifli haftalar..
Adem ve Yasemin size de acil şifalar... :)
Tünaydın,iyi bir hafta dilerim...
Tünaydın herkese...........gusel hafta olması dıleğiyle
Tünaydın herkese ve sonradan gelecek arkadaşlara....
Tünaydın arkadaşlar. Rahatsız olan arkadaşlara acil şifalar, mesaiye başlayanlara hayırlı mesailer, bundan sonra uzun bir süre devam edecek tatilsiz maratonda herkese başarılar dilerim..