:):):) seni de inandırmış evolodi baksana adem..kendinden süphe ediyorsun taa sinop'taki vukuatta bile :):):):)
Printable View
ne kadan muhteşem bir kadin o bile anladi bursalardan asortik kadinin hali başka oluyor yav :D
başli başina bir vukuatsin zaten seni ben bile kurtaramam :D
alpercim nabersin yahşi kardeşim bu adamin neyini özledin alper bir de konyaya gidecen yapma gençsin seksisin hayatina yazik olur ziyan olursun benden sana tavsiye haritaya bakinca konyayi görmemezlikten geliyorum bu adam yüzünden sen de öyle yap dinle beni :D:D
onur ben olmasam sen bir ölüsün
bu foruma bile almazlar seni akıllı ol aklını alırım :D
geçen izmir'e gelişimde sağlam kurtuldun benden bi dahakinde şansın sıfır olabilir :D
kongar'la barlas'ı geçtiniz be:D
Yahu didişmeyin artık. Bak yeni bir yıl daha iyimser olun :) :)
jasmine senin möğöm iş bugünmüydü:D
selamlar GPTR halkı
Günaydın hayırlı Cumalar..Allah bol kazanç ,sağlık, mutluluk ,huzur, şans, aşk versın :D
GÜNAYDIN
https://i154.photobucket.com/albums/.../morn00091.gif
HAyır Cumartesi günü. Seninki ile aynı yerde aynı saatte :D :D :D
Günaydın ahali :)
herkese gunaydınlar
Günaydın,hayırlı Cuma'lar...
Bugun kımsecıkler yok hayırdır ...Forum sakınlerı
Herkese günaydın patlak gözlüler :noexpression:
:D:D:D
herkese günaydın...
herkese tünaydin cumaniz hayir olsun.bir kaç gün ademtahir yok keyfini çikaralim herkese benden yakişikli çay benim gibi :D
herkese hayırlı cumalar...
selamlar....
merhabalar...
Güneşli bir Eskişehir sabahından GÜNAYDIN.....
Günaydın herkese güzel bir gün diliyorum benim gibi çalışanlara da kolay gelsin...
herkese gunaydınlar
Günaydın:thankyou:
harika bir sabah :)
Günaydın mersinde güneşli ama soğuk bir gün. Hayırlı işler herkese.
günaydın arkadaşlar, çalışan arkadaşlara kolay gelsin,
tatil yapanlara keyifli sabahlar :)
selam ben çalışanlar kısmından oluyorum.. uykumuda alamadım film seyrettik gece sersem gibiyim.
Günaydın,hayırlı sabahlar...
tşkler alper uykum vardı gece ama filmin sonunu merak ettim uyuyamadım.bugun de böyle geçer artık.
mustafa bey hoşgeldiniz size bişey soracaktım.
herkese günaydın...
günaydin herkese.zaferciğim benim de kendi işim değil ama sabah 9-gece 12 1 2 lere kadan çalişiyorum bugün dahil biz napak patron olamadik senin gibi :D