2020 yılında 50'li yaşlarda cabrio ile gezmek iyi gelmeyebilir :) romatizma falan olucaz o yaşlarda :D
:D
niye bu isim yapıştı bana yahuu :)
Printable View
gülay mitcilerin hapise girdiği nerede görülmüş
benim derdim senden kurtulmak değilki yoncalodimi evolodimi nedyse işte ondan kurtulmak :D
siz bi yerde düello falan yapsanıza :D
laf düeollosu yaparsak ben onur'u geçemem
ama silahla yapacaksak onuda onur düşünsün :D
asortik birisin de ondan :D
mitçiler hapise girmez evet ölürler genelde kiyida köşede :D benden kurtulaman ben olmadan bir hiçsin seni hayata bağlayan benim :D
flood yapmayin asortik hanim çok günah taş olursunuz alimallah ben bilem kurtaramam sizi :D
benim düşüncem sen varken memleketin hali dünyayi yedin ne yaptiğin belirsiz ne oldugun belli değil aramiza sizdin foruma kara günler getirdin elini belime dolucam görcen o zaman annadin sen :D
onur ben anladım demek istediklerini beyazlıya selam söyle :D
geçen gördüm beyazliyi onun da selami var sana öpüyomuş bakimli yanaklarindan :D
selam arkadaşlar ademtahir gitti heralde kurtulduk kisa bir süre böyle zamanlari iyi değerlendirmek gerek :D
selamlar GPTR
Nerelerdesin Oğuzum ya
selamlar....
günaydın arkadaşlar....
Günaydın arkadaşlar :)
günaydın eser
günaydın gülay
günaydın usta
günaydın gelecek olan arkadaşlar :)
Günaydın Adem...
Cümleten Günaydın
günaydın herkeşlere
herkese gunaydın allah herkese işlerınde kolaylık versın
Günaydın millet nasılsınız....?
günaydin herkese.yav her sabah ayni şu ademtahir şahsindan biktim artik hergün dua dua nereye kadar git artik başimizdan bizi rahat birak evlen 4 kadin al hepsinden 10 çocuğun olsun kurturalim senden kara günler geri de kalsin artik amin :D:D
bir gün gelecekte acaba benimle uğraşmadan bir mesaj yazacakmısın merak ediyorum..
4 tane hanımı ben ne yapıyım padişahmıyım seni bülent yaptırıp seninle evlenecem :D
tekrardan merhaba millet...
bugün bir durgunluk var forumda herkes çok çalışıyor herhalde
valla açlıktan bayılacağım şimdi...
bende acıktım eser gel beraber yiyelim
menüde börek var tereyağlı
yükselsin kolestrol :D
valla abi ben börek yemek istemem.. yakın olsa gelirdim abi...
bu börek yenmezmi eser
onur sende öl :D
yenmez mi abi... olsada yesek...
tünaydın herkese
abi sana afiyet olsun.. benim yerimede yersin artık...
yoruldum bugün :S
tahlil sonuçlarımı alcam ama hastanedeki sistemler çalışmıyor na garip bir sağlık sistemimiz var helal olsun yapanlara!