ilan daha onaylanmamış yani telin yok nasıl arasınlar adem kardeşim:D
Printable View
sabah 5 civarlarında orçun aramış bende nöbetçiyim ama bitmiş durumdayım tlf sesine falan gıcık kapıyorum gelen müşteriyede sinir oluyorum çok sert bir şekilde alo dedim eczanemi falan diye sordu bende yine aynı ses tonuyla cevap verdim bir şey daha sorsa direk düzleyecek durumdayım orçun dediki abi benim dur dedi :D
beni işletmek için aramış ama öyle bir ses tonuyla tepkili konuşunca vazgeçmiş korktum abi diyor :D
sende dikkat et gece arama
zafer çok güldüm karnım ağrıdı
alem adamsın ya
zafer bu araba çok hoşuma gitti
2003 Peugeot 406 2.0 SV 19.500 TL Galeriden satılık ikinci el
birde bu
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...35496984/detay
ilk ilan çok ucuz geldi bana..
hazır bakmışken birde şu na bakıver zafercim :D
2001 Peugeot 406 2.0 SV 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
adem ben dizel derim, digerlerinin yazdıklarından satıp kurtulmak istediklerini hissettim:)
bende dizel diyorumda bunların dizellerinin düşük km bulmak imkansız gibi birşey
daha önceki arabamız 407 executive premium du 110.000 km civarı kullandık gerçekten çok güzel bir araç ama bizde ki benzinli ve ilk gelen 4 ileri otomatik olduğu için çok fazla yakıyordu ama 6 ileri otomatik dizelini şiddetle tevsiye ederim...
ilanda 80000 diyodu km ile oynanmamışsa, bence makul km si...
407 lerde düşük km mevcut ama pahalılar biraz o kadar para bir arabaya bağlamak ne kadar mantıklı onuda düşünmüyor değilim
406 ların km si düşük olsa tadından yenmeyecek :D
407 al sen kardeşim 35000 ne kadar çıkacan tabiki, 2007 - 2008 temiz bir araç.. bu araçlarda yok yok bunlar arıza yapsa çok masraf açar gibime geliyor:)
bunların masrafı çıkarsa puntoya falan benzemez kol gibi olur :D
benim 406 tekliyordu ilk kalkışlarda pat pat etraftakiler korkuyordu sanayiye gittim elektrik bobini arızalıymış orjinal bobin 180 tl yan sanayi 110 dediler değiştirtdim mecburen altı üstü bir bobin yani
ademcim sende ki iyi cesaret ben sıfır alıyorum devamlı ikinci elden zamanında çok başım agrıdı.. benim araçlar üst sınıf degildi.. bu araçlar güzel bizdeki araçlara on basarlar ama ufak şeyler bişey degil büyük masraflar açarsa diye korkarım... misal şuandaki bende ki arabayı bile bu kadar özellikle ikinci el 5 yaşındayken almam.. araçta özellik ne kadar çoksa ilerde masrafı okadar çok olur..
ne kadar özellik o kadar çok sıkıntı
ama otomatik vites bir araba alacağım
sıkıntı olursa onuda satarız başka bişey alırız benimle yaşayacak değil ya :D
onlarda çok güzel ya cam tavan falan hasta oluyorum ama pek büyük namussuz :D
selamlar...
Herkese merhaba. Siz bu satırları okurken ben büyük olasılıkla yine hasta halde deli gibi çalışıyor olacağım :D :D :D
Ya Adem ne satması ya. GP'sini sattırtmıyorum kimseye. Ahhh ederim bak :D :D
Bu arada Onur formun yerinde maşallah. :D
Sağol OĞuz.
Günaydın,hayırlı sabahlar...
Günaydıınnn:)
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Forumun saatimi yanlış şu an 09: 24
GünaydınLar sevgiLi GP DostLarı..
şu an 9:48 :)
UUFFFF.. 14 DK İLERİ :)
Erdi bey bi el atar sanırım...Ara sıra bır yonetıcı gormek ıstıyoruz konularda olsun sohbetlerde olsun 3-4 kısıyle aktif kalıyor forum
günaydın harkese .
Demek ki işe geç geldiğimizi görmek istiyor. Erdi abi çıkıp diyecek şimdi 15 dk geç geldin. Nedennn? :D :D
- Lastik patladı! :P
geç gelenleri banlayacakmı :D
sayım yapalım:D geç gelen çay ısmarlasın...