Tamam abicim... Bu tahliller olmadan kullanmamız sakıncalımı?
Printable View
Tamam abicim... Bu tahliller olmadan kullanmamız sakıncalımı?
senin için özel bir ilacın var herşeyi bıraktıracam sana :D :D :D
orçun şöyle bir sakıncası var eğerki karaciğer enzimlerin yüksek ise yani yorgun bir ciğere sahipsen tabiki sakıncalı olur nihayetinde karaciğere yüklenecez kan şekerini istememim sebebide eğer normalde şekeri çok düşük bir insansan eğer bu ilaç bir kaç puan düşüreceği için sıkıntı olur bir sabah aç karnına her hangi bir hastaneye varıp bu tahlillerini yaptırıver zaten sgk öder bu tahlilleri hiç bir ücret ödemezsin.( tekirdağ rakısı içenin karaciğeri bozuk olmaz ama biz yinede bi kontrol ettirelim :D )
tamam abicim... Haberleşiriz gene :D Sağolasın...
Hayır yaptırmadım. Tüm tahlillerin yapımı bir hafta sürüyor biliyorsun. Dizlerdeki ağrı nedeniyle MR isteyip, sonra tahlil nerde 2-3 ayı bulur SGK kapsamında olmasını istersek :) :)
Bu arada boya badana işi iyice pisliğe sardı. Vallahi yardım etmiş kadar oldunuz sağol. Ancak bizim ev biraz sorunlu. Akşam sinirden evi yakasım geldi bir ara :( Bu akşam farklı bir uygulama deneyeceğiz. Sonra tekrar kaldığımız yerden devam. Eskişehir'e gelmeden hepsini bitirip, evi yerleştirmem lazım :S :S
neymiş la o ilaç herşeyi biraktiran tek şeyi biraktirmasin da :D:D
mustafa resimde 119 kg görünmüyorsun ve olsan bile sen genç adamsın eritirsin biraz çalışma yap yeterli :D
yasemin o kadar süre tahlil sürermi sen ne tahlili yaptıyorsun bu kadar tüm kanını versen yine sürmez bu kadar :D zaten benim dediğim tahliller basit 1 saatte çıkar.. ayrıca evine ne yapmaya çalışıyorsun yeniden inşamı edecen :D sakin ol yıkma evini lazım olur:)
ben sana getirecem ilacını tüm Türkiye'yi kurtaracam en baştada forumumuzu
sen önce kendini kurtar la :D
Bence de konuşmayın. Bazı konuşmalar sizde kalsın. Yoksa RTÜK yakında buraya da müdahale etmek zorunda kalacak.
rtük bizim forumada karışıyormu :D
yok küfürlü değil başka mevzular var :D
RTÜK bu heryere karışır :) :)
İllaki küfüre gerek yok yavrucum imalı sözlerle de anlatmak istediğini anlıyoruz zaten :)
bizde RTÜK'e karışırız yasemin :D
bunu asla anlayamazsin aramizda büyük sır :D
sırlar dünyası gibi adamsın vesselam :D