sende içince durum vahim olabilir onurcum :D :D :D
Printable View
sende içince durum vahim olabilir onurcum :D :D :D
offf abi... sabahlar olmasın :):)
Ya adem abi sen eczacısın senin özel karışımların vardır :D:D gırtlağımı kesicek ve hızlı kilo verdirecek bişeyler versene yada önersene abicim bana... Acil yardım :D:D
orçun bir atasözü ile konuyu bağlamak istiyorum :D
kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :D :D :D
:D:D süpersin adem abi :D:D
orçun zayıflama yöntemlerim var aslında çok iyide zayıflarsın ama sonra korumak mesele olan şu rakı işlerini falan bırakman lazım :D
mesela abi??
2 tane ilaçla bu iş biter hiç bişey yiyip içemezsin herhangi bir yan etkileri falanda yok zaten diyetisyenlerde veriyorlar bu ilaçları birazda düzenli beslenmek ve yağ yakıcı yiyecekleri tüketmekle alakalı ama bizde bu boğaz varken zor durur gibime geliyor isatnbul boğazı gibi maşallah :D
la sigarayi birakma ilaçlari işe yariyor mu :D
abi bu ilaçların maliyeti nedir? Ben talibim bu ilaçlara artı onurun sorduğu soruyu bende sorayım sigara bırakma ilacı önerin...
cevap ver :D
yarar ama maliyetli biraz tabi 250--350 tl aasında maliyeti olur ilacın ismini veririm netten araştırırsın:)
maliyeti çok ucuz toplamda 3 ay kullancağın ilacın fiyatı 50 tl yi bulmaz bile :)
çatlama verdim cevapları :D
Adem Abiiiiiiiiiiii Ben 116 Kiloyum benide Zayıflat :D :D :D
350 tl kaç paket sigara yapiyo la :D 63,63 paket winston eder :D
Merhabalar.
Herkese günaydın tekrardan.
Adem o ilacın adını banada göndersene. Birde biz kullanabiliyor muyuz?
Cumartesi spora başladım. Heryanım ağrıyor birde dün evde badana yaptım yamuldum. Bu akşam yine spor var. İlk günden kaçasım gelmeye başladı :S :S
Bu konuyu eskişehir de konuşuruz abim ve tatbik ederiz :D:D
Adem abi forum eczacımız ve eczanemiz olrak senden alalım... İlacın adı ney o 3 ay kullanımlık 50 TL olan...
ben de ondan alacam ama tirsiyom bu adama güven olmaz :D
yasemincim spor hayırlı olsun iyi ve güzel bir karar vermişin ilk günlerin sıkıntısına katlanmalısın birazcık boya badana işlerini sen niye yaptın deseydin gelip yapardık :)
bu ilacı biz kullanabilirmiyiz diye güzel bir soru sordun bana bende sana soru ile cevap veriyorum sen tahlillerini yaptırdınmı :D
karaciğer enzimlerin ve şekerin ne durumda öğrenirsen duruma göre bakalım..
orçuncum problem değil hallederiz ama sende önce bir tahlil yaptırırsan süper olur karaciğer enzimleri ve açlık kan şekerini öğren gerisi kolay hallederiz :D