arkadaşlar mesajlara dikkat lütfen..
bayanlar var!
Printable View
arkadaşlar mesajlara dikkat lütfen..
bayanlar var!
:oops0000:Pardonda ne demişizki...Neyse onur dıkkat edelım bak jass ablan kızıyo:oops0000:
Benim kızıp kızmamam önemli değil. Burası forum ortamı ve yazılanları herkes görüyor. Özel mesajlarda veya msn konuşmalarındaki rahatlığın bu ortama kaymaması gerektiğini düşünüyorum. Yazılan mesajlarda kullanılan kelimelerin, espri niteliği taşıdığ düşünülen lafların nereye kadar gidebileceği yönünde benden daha fazla fikir sahibi olduğunuzu düşünüyorum. Bu yazılanları evde eşi veya çocuğu ile okuyan arkadaşlarımızda var. Diğer forumlardan farkımız daha elit bir yazışma stiline ve hitap şekillerine sahip olmamızdır. O nedenle biraz daha özen gösterirsek bu nezih ortamdan daha fazla keyif alır, uzaklaşmamış oluruz.
2 dk bırakmaya gelmiyo hep onur abi ya ortalığı sen fıtfıtlıyon :)
günaydın gençler...
günaydın adem abi
:D:D jass abla bunu nerden buldun
Çok sevimliler yaaa. Köpekleri çok severim. Bunu görünce dayanamadım :D
bu köpeklere halk dilinde sosis köpek diyoruz yani cinsi beagle galiba bu cinsleri çok severim :)
Tünaydın arkadaşlar..
Cins ayrımı yapmıyorum Mert'cim. Ben hepsini çok seviyorum.
Sanada tünaydın Hakan. Deniz'in de eli kulağındadrı herhalde sen geldin ya. Ne de olsa hep birlikteyken forumda oluyorsunuz :)
sanada tünaydın abi
@jass abla yok abla bazı köpeklere uyuz oluyor hele o küçücükler yokmu tam tekme sallamalık köpek diye gezdiriyorlar birde :D:D
merhaba arkadaşlar sanayiye gittim geldim :)
hakan sende hoşgeldin.. yeni aktif arkadaşlarımızdan :D deniz yok bugün heralde vekaleten ve asaleten hakan gelmiş :D
Evet Mert haklısın. O kadan minniciklerde yanında dolaştırdığına değmiyor. Köpek dediğin kendini belli etmeli. Yoldakileri tırstırmalı :D :D
aynen abla asaleti olmalı ne öyle ufacık bişe kedi yavrusu gibi :D köpeklerde en çok rot lara hastayım keşke bahçeli bi evimiz olsada alıp baksak
Merhaba.Genelde birlikte forumda oluyoruz iyi takip etmişsiniz.Evimde tadilat var Deniz de kaldım dun gece akşam goreve gdıcem.
Merhaba Deniz yanımda bana kalk artık diyor.Benim evde tadilat var ayrıca bilgisayarım olmasına ragmen pek fırsat bulamıyorum.Bekarlık zor :)
deniz hemen evlendirir seni bi söylemen yeterli gelir :D
selam söyle bizdende :D
Benim hayat felsefem başkadır herkese uymayabilir.Ben özgür bir insanım benimle yaşamak zordur.Evlilik bana şu an uzak görünüyor..