onlar yağış getiren bulutlar Mert.. yağış var bugün...
Printable View
onlar yağış getiren bulutlar Mert.. yağış var bugün...
inşallah abi bekliyoruz bakalım :)
günaydın.izmir hafiften yağişli oh be serinledik:)
abi tam deniz havası var ya şuan denize girmeyi çok isterdim..karşıdan atlıcam simdi alsancak iskeleden serin serin
arabayi geçen gün yıkadıydım yine çamur oldu:D
bu yüzden garajda karşıma park eden siyah corsa vardı oda benimle iddaalaşmış benim haberim yok 2 günde bir yıkıyorum oda beni temiz gördüğü zaman kıskanıyormuş ben yıkıyorum oda yıkıyor ama benim bir şeyden haberim yok 1.5 2 hafta böyle gitti sonra bir gün rast geldi ya kardeşim sen hergün araba yıkıyorsun bütçemin içine edicektin dedim abi bizim oto yıkamamız var sen bana yetişemessin :D :D
olaya bak gari:Dkeşke farkettseydin makara yapardin adamla:D
teşekkürler.... İzmirrr...
İçini pek beğenmedim. Orada kontrol etmedim eve gelince kirli kalan yerleri görünce gidip bir kez daha sildirdim baktım ki beceremiyorlar eve geldim ben kendim müdahale ettim. O zamanda işin cılkını çıkarttım. El freninin yanındaki cd koyma çıkıntıların arasını kürdan ucunu pamuk takmak suretiyle sildim. Far kolunun üzerindeki tırtıkları, kalorifer peteklerinin içini anlayacağın tüm stresimi attım. Mis gibi oldu. Bu bize 3 ay gider :) :)
Sen yazınca fark ettim. Başım ağrıyor daha kendime gelemedim . İzmir'den tünaydınlar olacaktı o :)
Geçmiş olsun.. Yasemin...
Merak etmiştir...
Bende merak ettim :)
yoo merak etmedim o kadar titiz temizlediğine göre tahminde bulundum...