şu burçları hiç anlamam ya anlamayada çalışmam.....
Printable View
şu burçları hiç anlamam ya anlamayada çalışmam.....
Burcumun bu konuyla ilgisi nedir bilmiyorum ancak eskiden çok daha takıntılıydım Onur. Arabalarımı hep kendim yıkardım. Sonra baktım hastalık haline geliyor. Biri arabaya bindiğinde kirlendikçe geriliyorum vazgeçtim. GP benim 5.arabam. Bunda tamamen ipler koptu. geçenlerde 4 ay yııkanmadı garibim. Ancak yaptığım zamanda tam olsun isterim.
eskiden doğum haritasi çikartiyodum aslina geneli tutuyor bir sürü ince ayrintisi var çoğu da tutuyor kişilik analizi olarak.başak burçlari genel de çok titiz olur inciğini cinciğini inceler o yüzden sordum bişi dediğime pişman ettiniz:D
jasmine senin arabanın içmekan direkleri canımı sıkıyo baya onları temizlemem lazım..:S ancak terliyeceğim için el atamıyorum..yoksa foruma bir gün gittiğimizde otoparkta temizlik yapacam elime bez alıp..:D ama duş alma imkanım olmadığı için olmucak:D
Günaydın.. Güzel Forumumun Güzel insanları....
günaydın eser
günaydın arkadaşlar
sabah şerifleriniz hayırlı olsun
abi sen ve benden başka kimse yok herhalde..
Günaydın hayırlı cumalar .
bunaltıcı ve nemli bir ankara sabahından herkese merhaba. bugün yağmur yok gene yanacak ankara :))))
Eskişehirde yanacak gibi duruyor.... çok sıcak çok...
günaydın günaydın herkese günaydın.
Günlük yolculuklara başlamadan önce burada olmak güzel oluyor yahu :) elde bir kahve,yanında kahvaltı niyetine sandviç türevi yiyecekler...
Ben yolda erimedikçe sana bişey olmaz eser abi :)
Ben yine poğaça böreğe yüklendim sabah sabah yine yandı midem , ve yine pişmalık yaşıyorum neden bu kadar yedim diye ;(