:D:D:D alemsiniz siz alem
Printable View
onur olmasa halimiz harap :))))
zaten kayıp kesin arabasına bakmaya kordon a gitmiştir otoparktayken bile cekecekler korkusuyla yasıyor:D:D
valla sağlam muhabbet var burada...
eskişehir buluşmasında benzin döküp yakacaz zaten arabasını :D
eskişehirde cumartesi gece hafif bir üşüme olabilir bizlerde rakıyı yudumlarken ısınmak lazım ortaya bir ateş yakılacak sağdan soldan onud bilmem ne toplayana kadar onurla birlikte arabayı verdikmi ateşe sabaha kadar ısıtır bizi güzelde bir görüntü olur :D
yapmayın arkadaşlar....
yalnız o burada benim misafirim olacak.. ona göre ben misafirime kötü davrandırtmam...
geldi yine msn de yazdı beklemeye gecin bakalım neler yazacak:D:D onu davet bile etmem ben aslında senin yerinde olsam:D:D
Ay Adem valla sana da aşk olsun yani. :(
Sürekli diyorsun ayıp ayıp, günah valla.
Koskoca topusu topusu sadece toplam 5 gün izin aldım yahu.
Bi sefer 3 gün, bi sefer 2 gün olarak sadece 5 gün... :(
1 günlük resmi tatili bile dört gözle bekler durumdayım, sen
sürekli tatildesin diyosun.Ay şu oruçlu halimle gözlerim
yuvalarından fırladı resmen :)
yoo yoo esercim sıkıntılanma hiç kötü davranmayacaz eziyet etmeyiz öyle jiletle çizikler atalım kulaklarından anahtarlık yapalım ayaklarını kollarınıu kıralım gibi düşüncelerimiz yok eziyet etmeden temizce kaldırırız birer fatiha okumak düşer herkeze aramızda bilgisi daha iyi olanlar varsa onlarda yasin-i şerif okurlar huzurlu bi şekilde göndeririz :D
@ özlemcim: ne zaman sorsam ahh bu hayat çok zor tatil ne zormuş ayy yinemi tatil diyorsun bu dediklerini ne yapacaz canım :D
yok daha neler adem abi...