herkese tekrar iyi geceler ve iyi bayramlar ben yatıyorum yarın görüşmek üzere
Görüşürüz ve saol Mert, sana da iyi geceler ve ailenle beraber sana da iyi bayramlar.
Herkes kaçmış![]()
erken gitti bizimkiler bugün
Bende ev işine daldım. Pek ilgilenemedim forumla. Ben kaldığım yerden işe devam ederim. İyi geceler.
iyi gecelerr, iyi bayramlar sana da.
Teşekkürler Alper sana ve ailene de iyi byramlar.
ii geceler ekip diycem de pek fazla kiş yok sanırım bu gece. ee bugün bütün gün ziyaret ve misafir ağırlamayla geçti, herkes yorgundur.
sanada iyi geceler abi
iyi geceler alper... bugün bayram dolasıyle forum çok hareketsiz.... bende annemleri yolcu edecem tren ile 2 ye kadar uyku yok.. sabah 6 da kalktım... çok da gezmedim ama yorulmuşum..uyku gözümden akıyor...
iyi geceler Mert,
iyi geceler Eser,
sorma Eser 6 dan beri ayaktayım bende. yorgunluktan uyuyamıyorum
sizinkilere selamlar iyi yolculuklar şimdiden. 2 ye az kalmış diycem de daha var 90 dk daha![]()
aleyküm selam Alper.. valla bir de falan çıkarız.. evden... istasyonun orada köfteciler ünlüdür... orada bir köfte ekmek yeriz.. acıktık.. sonra tren saati gelir.. allahtan eve yakın istasyon araba ile 3 dk...
köfteci mi dedin? bayılırım köfte ve benzeri herşeye
az önce bişiler atıştırmasam çıkardım kesinbu arada Eskişehir köftesini de tatmak lazım,
sizlere afiyet olsun kardeşim. benim yerime de yeacılı olabilir
![]()
karnımda açtı he bi bütün iyi giderdi aslında![]()
aynençok aç diilim ama bi üç çeyrek götürürdüm.
iyileştin mi Mert bu arada?
iyileştim sayılır abi o kadar ilaç içtim ki bugün öğlen 1 de bi yatmışım 5e kadar uyudum çok iyi geldi ve daha uykum var![]()
Oo süper, uyku mükemmel bi ilaçtır, daha doğrusu dinlenmek desek daha ii olur. uykuya devamsevindim yi olmana.
aynen abi uyku çok iyi geldi yarına turp gibi olurum inşallah ama dikkat etmek gerekir havalar kötü
tabi tabi, geçiş dönemi sakat, ben hep hasta olurum geçişlerdeiyi dinlenmeler kardeşş
gelin ısmarlayayım arkadaşlar.... köftenin lafımı olur...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri