Yazık ama dev adamlarımıza. Bari bir akşam ara olsaydı. Daha dinlenemeden yarın akşam yine maç var.![]()
Yazık ama dev adamlarımıza. Bari bir akşam ara olsaydı. Daha dinlenemeden yarın akşam yine maç var.![]()
haydee yarın akşam yolda olma ihtimalim var![]()
evet ya 1 akşam dinlenme olmalıydı... Çok yorgun olucaklar...
ben yatar herkese iyi geceler sabahınız HAYIR ola...
selamlar.. kimse varmı...
abboow fena gök gürlüyor şimşek çakıyor yağmur yağıyor anlaşılan bu gece uyku yok![]()
mert korkuyormusun yoksa...
yok abi ne korkması çok severim oturur seyrederim dinlerim![]()
bende seyretmeyi severim... sigara içerken yakardım öyle seyrederdim...
sigara içmediğim için pc kucağımda dışarıyı seyrede seyrede nette takılmak çok hoş
iyi geceler
selamlar Yasemin...
selam Eser. Nasıl gidiyor tatil
resmi olarak izinim başlamadı daha... pazartesi başlayacak... ama bayram tatili süper...
yarın bursa ya gidiyorum gezmeye bakalım kısmetse...
ohhhh hayırlı gezmeler![]()
gideceğiz bakalım... gezmeye... bir arkadaşı ziyaret edeceğiz.....
iyi geceler Yasemine ve Eser( sanırım online siz varsınız) iyi geceler arkadaşlar.
Mert yatmış okuduğum kadarıyla.
iyisinizdir umarım, sanırım Yasemin yorulmuşsun bayramda. yarın dinlenirsin artıkbu arada Eser şimdiden iyi yolculuklar kardeş.
ne heyecanlı bi geceydi. çok umutsuzdum, en kötü halimizle en iyi maçını oynayan sırbistanı yendik, yarın amerikayı yenersek hiç şaşırmam. çok yorgunum ama çok mutluyum.
İyi geceler Alper. Senin bayramın nasıl geçti?
2 gün ziyaret, son gün misafir ağırlamayoğun ve yorgunlukla geçti, ama güzeldi, severim bayramları her ne kadar eskisi gibi olmasada.
Vallahi bizde full bir misafir trafiği vardı. hele 1. gün kahve ve tatlı servisinden bir bardak su içecek zamanım bile olmadı.![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri