babası o kadar da değil oğlum abdül ancak 1.4 benzinli dynamic alabilirim başka bi aksesuar ya da ek özellik alamayız der....
Printable View
babası o kadar da değil oğlum abdül ancak 1.4 benzinli dynamic alabilirim başka bi aksesuar ya da ek özellik alamayız der....
aman bubaaaa gel şurda starbucks ta 2 dakka dinlenip konuşalım der.maksat kafaya almaktır babayı arjantinin kızlarıyla..ee bilir skydome lu arabayla arjantinde gezmek yeterde artar kız tavlamaya:D
Demesine der ama babası da artık kendini tutamaz,önce sınava gir eğer ODTÜ Bilgisayar gelmezse 4 rulman 1 tahta alıp tornetini kendin yaparsın,hem full skydome li olur der...
off 2 milyara eşşek gada açulan sun roof va orjinalinden sen illa bana sanayide yaptırcan kötü bir şii...deyip son kozunu oynar.
eğer skydome olmazsa bende anama sölerü vallaha şule ablaylan yaptıklarınu.
Anne dediği kadının hiçbir zaman kendi annesi olmadığını öğrenmenin vakti gelmişti.( Çok kazık bağlamayın yavv zor oluyor)
yavrum abdül senin gerçek annen o değil senin anneni ben barda tanımıştım ve beaber geçen gecenin meyvesi olarak 9 ay sonra sen doğdun ama o kalpsiz kadın senibizim kapının önüne bırakıp gitmiş birde not yazmıştı.....
eski türk filimlerine özendim galiba:pray: :pray: :help: :help:
bu çucuğuuu al da başına çal ben nası bakem buna beyaaaaaww!!
abdül bunu duyunca Kılıyo çarpmışa döner...
bayiide ki emre abii skydome taze bitti başka bişe yapıversek tavana der :)
olmaz ben skydome istiyom başka bişey istimem dir
babası dayanamaz ve yeter ulan 2 gündür skydome da skydome diyip çakıverir ağzının ortasına abdülün..siparişi iptal eder vee hızla çıkar bayiden
Buna bozulan Abdul,Akbank Taksim şubesine dalar ve bağırır;Bu bir soygundur
abi olay ankarada geçiyo:D
muhah ah a hha yapma yavv o da ilk otobüsle İstanbul a gitsin o zaman demi ama...
İstanbulda gerçek annesini aramak için yola düşer..
istanbulda gp çelebi yıldıray ile karşılaşır ve davet üzerine gp çelebi yıldıray ile beraber van'a sky dome aramaya giderler. :D
(Bankadan çıkıp anasını mı aratıyoz şimdi,soygundan vazmı geçti çocuk.Hayır etik değil soygunu yarıda bırakmak da o cihetten :D )
soygun orda kaldı herkes şoktan dondu zaten ....
abi post modern bi film yapıoruz durun biiiii:D
emre düşünsene bankada donmuş insanları...:D
yönetmen olucam beeeeeeeeen!
devam ediyoruz.
banka sahnesi aslında bir anlık rüyadır.Arabadan vazgeçen babasının tokadıyla afallayan abdül bir an bir bankayı soyup paralarla Skydome lu bir GP aldığını hayal eder.Ancak babasının 2. tokadı ile hayata döner ve hikayemiz söylediğimiz gibi İstanbulda annesini arayan abdülün yıldıray abi ile karşılaşmasıyla devam eder.offffff ne sıktım yaaaaaaaaa:D