kırmızı gömlekli adam konuşurken polis adama şöyle terse ters bakar ve...
Printable View
kırmızı gömlekli adam konuşurken polis adama şöyle terse ters bakar ve...
hayır yalan söylüyor çünkü o bir kör ,biri hayır ben ,öbürü hayır ben alçaklar beni korumayamı çalışıyorsunuz ben burdayım..
polis tekrar kıl adama dönerek hakkınızda ihbar var onun için geldik der.
adam ne ihbarı der ve
polis hemen "hey sen kırmızı gömlekli olduğun yerde kal!" der
adam neyle suçlandığımı bileyim der ve polis..
polis ''kaç çabuk,kovaliiicağım seni'' der..:D
deeeermişimmm der polis arkadaş ve ekler
sen dün gece ne kadar gp varsa çizik atıp kaçıyormuşsun der adama senin ne garezin var gp lere der . adamda polise...
''benim hiiç gp m olmadıııı...ben yetiiim..been öksüüüüz..diye şarkıya başlarr...:D
he he :):ok: :ok:
kes lennnn sesin çok çirkin der polis:)
adam gaza gelmiştiiir..devam eder şarkı söylemeye...aaaa o da ne Bülent ersoy.!!
''oooooluum bi ton yukardan girsene şu şarkıyaaa...'' der :D
"Tonu mu kalmış be Bülent amca, kaza yapmışız şurada" diye hayıflanır :D
amca mı dediiin abla ablaaa...ayol kaç yıl oldu operasyon olalı hala alışamadınız beeee......:)
bunlar olurken olay yerinde,etraf iyice kalabalıklaşmaya başlamıştır, polis dağılın dese de kimse dinlemez ve arkadan çarpılan gp sahibi tekrar olay yerine geri döner ve.....
Ve adam da uykusundan uyanır bu esnada! Rüyasında Bülent Ersoy'u görmüştür, ter içindedir... :D
ve hemen yardımcısına dönerek hemen fiat bayiine gidiyoruz grande punto almaya der rüyamda gördüm çok güzel arabaymış der :)
yatağının yanındaki bardaktan bir yudum su alır ve geri başını yastığa koyar..yavaş yavaş uykuya dalar.rüyada kocaman bi pirinç tanesi karşısına dikilir ve beni hatırladın mı diye sorar.....:D
adam çok zenginmiş tabi bu arada :)
yardımcısına bu zengin hayattan bu büyük evden bu lüküs arabalardan.çıkarcı insanlardan bıktım alfred(yardımcısı).artık bi punto alıp huzurlu mütevazi bi hayat yaşamak isityorum der..çok mu istiyorum ALEED çook mu!!! die isyan eder :D
:ok: :ok:
yardımcı da olur efendim hemen der ve bayii arar ama duyduğu cümle karşısında şok olur ve patronuna bunu nasıl söyleyeceğini bilemez.
kem küm efendim eeee der ve....