-
efeeem şimdi şöle bi durum var nası izah edicem bilemiorum ama..bayiden aldığım bilgiye göre herkes gp sahibi olamıyomuş..adam yardımcısına nası yanii istesinler tüm servetimi veririm demiş.yardımcı:şunu aklına sok salak herif yıllardı yanında çalışıorum hep bu anı bekledim.artık söliicem içimde kalmasın ''PARA HERŞEY DEĞİL'' :D
-
der ve peki ben bunu hakedecek ne yaptım ki , istediğim sadece gp almak ve binmek
ha söyle bakalım ben bunu hakedecek ne yaptım der
-
sen küçükken sütünü içmedin yumurtanı yemedim anneni hep üzdün sana gp yok deereeeeer.....:D HE HEEEE
-
ve birden kapı açılır ve genc bir delikanlı zengin adama seslenerek
bir zamanlar hor gördüğün ezdiğin bu genç ( kendisini kastederek ) şimdi mağrur ve dik olarak karşınızda der ve ekler
gp müşteri temsilcisiyim der
adamın yardımcısı da, aha şimdi buldun der...ne ekersen onu biçersin der ve .....
-
vaaaav süpeerr oldu bu..utancından yerin dibinde..o kadar dibindeki birbirlerini duyamıolar:D hatta adamın dibe girerken oluşturduğu delik büyük bir hava akımına yol açar..birden bi hortum çıkaaar ve...
-
-
Aslında benim yerim bu hikaye değildi ama çıkmış bulundum,mümkünse biraz kuvvetlice dönüp esecem der...
-
:D tabii abiii sen es biz tutunoz :D
-
yaw bağlamaya çalışıyorum ama hortum işi bozdu be zeynepc :) ne yapsam nereye bağlasam diye düşünüyorum :)
-
dur ben bağlayııım...hortum esioo...esioda esiooo..adamlar tutunuo....
-
-
ben bişey bulamadım da :)
-
Rüzgarın şiddetinden gözlerini dahi açamayan kalabalıktan biri,kendini tutamayıp bırakır ve ayakları üzerinde durabildiğini görür,meğerse sadece direklere tutunanlar uçuyordur,Allah beni kahretmesin meğer ben rüya görüyormuşum der :)...
-
ve korkuyla yataktan sıçrar baba baba eğer bana punto almazsan senin başına gelecekleri gördüm der ve .....
-
Babası;ulen dönüyo dolaşıyo Puntoya getiriyo konuyu bu çocuk,alsak da kurtulsakmı :icon_question: acep diye düşünürken,zil çalar...
-
gelen kargo şirketinden bir görevlidir..verdiği paketten Fiat Grande Puntonun Mart ayı indirim broşürü ve katalogu vardır.
-
broşürde gördüğüne inanamaz......
-
vee ulen abdül alam sana şunlardan bidene olmaz mı be yaww.der.
-
olmam mı bubam der abdül..ama en üst versiyonu istiyorum der...
-
google'a grande punto yazıp www.grandepuntotr.com sitesine ulaşır abdül..şok olmuştur.bu araba nasıl bir aşktır böyle der.ve ertesi sabah sitenin reklamından gördüğü Fiat kavaklıdere bayine götürür babasını..skydome da ister spor pakette..