Alıntı narkoz30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese Teşekkürler
Ayrıca Grande Puntomu : ya niye bu aracı aldın nçok kötü bir araba imiş diye bir iki arkadaştan yorum aldım kulaktan dolma yorumları hiç sevmem araştırdım indikçe derine indim ve clio3 yeni fiesta yeni seat ibiza opel CORSA ve ASTRA arasında en verimli ve 2. eli en çok rağbet görünen ve görünüşü tam bir beyefendi gibi duran bu araçtı.

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.

Yanlız araştırmanız biraz zayıf olmuş kusura bakmayın.

1.Astra bu sınıfta değil ki,bu araçlar arasına aldınız.Astra c sınıfı bir araç ve ikinci eli Punto ile tartışılmayacak kadar daha iyi.Belli bir fiyat aralığı var ve o fiyat aralığında mutlaka satılıyor.Ne çok dip ne çok tavan.

2.Punto saydıgınız araçlar arasında ibiza hariç ikinci eli henüz tam anlamıyla oturmamış bir araç.Bugün fiesta,clio3 ve corsa belli fiyat aralıklarında gidip gelir.

3.Şu an benim içinde bu araçlar içerisinde (astrayı katmıyorum) en verimlisi punto.Neden derseniz çok km yapan bi insanım,Opel'in,vw'in,renault'un tabiri caizse kol gibi servis fiyatları,parça fiyatları yanında Fiat'ın bu avantajları fazlasıyla öne cıkıyor.

4.Saydıgınız b sınfı araçlar ıcersınde tasarımı en güzeli G.punto.Ah bide trim sesleri olmasa.