Alıntı narkoz30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın ömer bey o kadar para verdiniz yorum yaparken konuşma ve davranışlarınızdan bu aracın 2. el değerlerinin düşük olması sanırım sizde psikolojik bir etki yapmış biraz saldırı hissediyorum konuşmalarınızda. Bizim amacımız burada birşeyler paylaşmaktır boş veya değil konuya katılmışsanız o zaman dolu bir konudur ayrıca 36 yaşım size neyi ifade ediyor da yaşımı öne sürerek (aklınız yaşınızla bir deği) gibi yazılar yazıyorsunuz. Sizin sıfır aracınıza dil uzatan yok aksine sıfıra binmenize saygı duyuyoruzne diyeyim 2 ay önce bu arabanın baz versiyonunu (aktive) kiralayarak punto hakkında fikir edindim ve bu aracın 22000 ytl ye alınabilecek en iyi fiyat ile alarak benzinli yerine dizel ine biniyorum benzinli fiyatları 25500 ytl ben benzinli araçtan daha ucuza bu aracın full üne sahip oldum ama eksi yönü ise 85000 km de olması ve aracı 600 km dir kullanıyorum bir problemini görmedim. Forum yönlendirici olmalı insanlara hakaret tarzı yaklaşımlar yerine biraz makul ve mantıklı kelimeler kursanız forum adına katkınız olurdu.
Saygılar.
Forumun yönlendiriciğilini yazdıklarımda bulamadıysanız kusura bakmayın.

Bir daha belirtiyim o zaman.85000 km de multijet motordan zerre kadar şüphem olmaz.Fakat bu araçların yürüyenleri biraz narin.Tıpkı Alfa Romeo'lar gibi,trim sesleride bunlardan kaynaklanıyor.

Ben Sıfır km Punto alıp 7. ayda daha 20000 km olmadan satmak zorunda kaldım.Neden bu sesler yüzünden,çıkardığı problemler yüzünden.Siz 1 ay kiralamışsınız,biz para verip aldık,sonra satmak zorunda kaldık.Bilgi ve tecrübelerimizin negatif yönlerini paylaşmayacaksak forumda o zamanda bir anlamı olmaz bu forumun.

Ben şu anda gene sıfır bi punto alma arefesindeyim neden hala punto dersen,tasarım,ekonomi ve servis ucuzluğu beni hala kendine çeken yönleri.Kişisel kriterdir,sıfır alıcak param varsa,sıfır ayarında,1000 ila 15000 km arası uygun fiyatlı 2.el alırım.

Benim kişisel tercihim ve 2.elde uygun araç alma mantığı bence budur.Sırf donanım adına,ucuz fakat yüksek km tercihi yapmam.Az km daha az donanım kişisel tercihimdir.

Fakat sizi hiçbir yazımda tercihinizden dolayı yargılamadım,kişisel görüşlerimi ortaya kodyum.Umarım yanlış anlamazsınız.