Sayfa 44/59 İlkİlk ... 24404142434445464748 ... SonSon
1164 sonuçtan 861 ile 880 arası

Konu: Fiat Otomobil Kampanyaları (Zamlar-İndirimler-Verilen Fiyatlar)

Sami Süvari
    waffen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 12

... mmm haklısın. Anlaşıldı aslanerh,sağol. Kısmetse önümüzdeki hafta salı-çarşamba bende full kit li bir active versiyonu alıcam fiyat güzel gelmişti sorayım dediydim,eyvallah...

Aracında hayırlı olsun bu arada,kazasız belasız kullanman dileğiyle.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

fikret gümüş
    fiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55
    Edilen teşekkür: 447

Alıntı muhammedçelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15,03,2011 tarihinde Adana birmottan punto evo gri 1.3 multijet dynamic start&stop +asist kit 33.750TL aldım fiyat sanki biraz yüksek geldi ama aldık işte
    ...................ocak 20 sözleşmeli star/stop yok: 31.000tl..asiskit dahil..

HASAN HASAN
    evo33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1

bence fiatın şu fiyat politikası yüzünden araçlarımız hiç değer kazanmıyor.

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Alıntı aslanerh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aldığım fiyat E4 motorlu ve büyük ihtimalle bayinin uzun süre elinde kalmış bir araçtı. Kartal bayileri buna yakın fiyatlar veriyordu 1 hafta öncesine kadar. Ancak dikkat edin, bayiler özellikle elinde uzun süre kalan araçları test sürüşü için de kullanıyor. Ben çok fazla kişiye sordum en sonunda bugün bir tanıdığımı araya sokarak 1.3 Mjet 75 hp + start&stop (active) 29750TL ye kapattım. Eğer start&stop olmasaydı 1000TL daha ucuz olacaktı, ama 2.5 ay beklemek gerekecekti aman ne gerek var canım, şu hayatta kaç kere sıfır araç alacağım?
    ŞU FİYATI OKUYUNCA ŞOK OLDUM FİRE MOTORLA MULTİJET ARASINDA 6250 LİRA FARKMI VAR YANİ ???????

Erhan Aslan
    aslanerh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 67

Hocam senin baktığın fiyat 3 kapılı 65 beygirlik araç için, artı benim araçta start&stop da var. dolayısıyla aslında fire ile benim aldığım Mjet araç fiyatı arasındaki fark 2500 TL

5K 1.4 FIRE 77 HP S&S EURO 5
    26,372

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ŞU FİYATI OKUYUNCA ŞOK OLDUM FİRE MOTORLA MULTİJET ARASINDA 6250 LİRA FARKMI VAR YANİ ???????

Sami Süvari
    waffen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 12

...Benim de heyecandan karnıma ağrılar sokan GP bekleyişim başladı ...dün fiyat bayiine gidip bir çırpıda 1.3 active, evo gri + full kit li aracımı perşembe veya cuma teslim almak şartıyla anlaşmış bulunuyorum...hadi bakalım

Harun Akbulut
    gittigideli18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Arkadaşlar bugün itibari ile arnıza katılmış bulunmaktayım. Dün Ankara-Kartaş.dan Punto Evo 5K Dynamic Start*Stop 1.3 Multijet 95 HP Dualogıc + metalik boya + Evo Cit (Yağmur Sensörü, Perde hava yastıkları, cruise control, ışığa duyarlı otomatik kararan iç dikiz aynası, blue me, blu me tontom nagivasyon ön hazırlık, gövde rengi yan çıtalar, tamponlar üzernde karbon görünümlü koruma bandı) için 38.000 TL satış neticesinde 3.000 TL yatırıp fiyat sabitlemesi yaptım. Araç Siyah İçi Bordo döşeme. Fiyat için Tan Oto ve Birmot.danda fiyat aldım her 3.üde aynı fiyatı verdi. Fiyat biraz abartı olabilir ama bu donanıma en yakın araç Opel Classic III idi ve 41.000.e bitiyordu ve iç dizaynı Puntonun yanına bile yaklaşamazdı. Yakıt cimrisi ve konforlu bir araç için en uygun seçimi yaptığımı düşünüyorum. Yorumlarınız için bekliyorum...

Hakan Arda
    Ardevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    Edilen teşekkür: 110

Hayırlı olsun,güzel seçim.. Ocak ayı ortasında aynı renk ve donanıma ek olarak Skydome da dahil 37.500 TL fiyat almıştım,tam pazarlık etmeden. Nisan ayına kadar bekleyemeyeceğimden vazgeçip 75 HP sini aldım. Fiyatlar arttı tabi..
    Opel classic 3 manueli Aralık ayında 35000 civarına satıyorlardı, şimdiki bu fiyatlara alınmaz bence.

tuncay bademci
    yatırım danışmanı tborsaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 4

Alıntı gittigideli18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bugün itibari ile arnıza katılmış bulunmaktayım. Dün Ankara-Kartaş.dan Punto Evo 5K Dynamic Start*Stop 1.3 Multijet 95 HP Dualogıc + metalik boya + Evo Cit (Yağmur Sensörü, Perde hava yastıkları, cruise control, ışığa duyarlı otomatik kararan iç dikiz aynası, blue me, blu me tontom nagivasyon ön hazırlık, gövde rengi yan çıtalar, tamponlar üzernde karbon görünümlü koruma bandı) için 38.000 TL satış neticesinde 3.000 TL yatırıp fiyat sabitlemesi yaptım. Araç Siyah İçi Bordo döşeme. Fiyat için Tan Oto ve Birmot.danda fiyat aldım her 3.üde aynı fiyatı verdi. Fiyat biraz abartı olabilir ama bu donanıma en yakın araç Opel Classic III idi ve 41.000.e bitiyordu ve iç dizaynı Puntonun yanına bile yaklaşamazdı. Yakıt cimrisi ve konforlu bir araç için en uygun seçimi yaptığımı düşünüyorum. Yorumlarınız için bekliyorum...
    hayırlı olsun...benim evo m cuma teslim alıyorum...merakla bekliyorum...
    Punto EVO 5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC+ AK BEYAZ PAMUĞUM

11. 31/03/2011, 13:13

Sebep
    yanlış kayıt

emre TMR
    emre the king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 3

arkadaşlar merhaba bende aranıza katılıyorum.
    punto evo 1.4 mylife dualogic evo beyazı.
    işlemleri sürüyor.haftaya çarşamba teslim alacağım inşallah.

Harun Akbulut
    gittigideli18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Karizmatik

Alıntı tborsaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun...benim evo m cuma teslim alıyorum...merakla bekliyorum...
    Sağolasın tborsacı... umarım hemiz için hayırlısı olur. Aracı teslim aldığında ilk izlenimlerini sabırsızlıkla bekliyorum.
    Konu gittigideli18 tarafından (31/03/2011 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış kayıt

turker tosun
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    16 jht 38
    Edilen teşekkür: 288

demın bırmottakı satıs temsılcısı arkadasla gorustum yarın fıyatlara yuzde 2 zam gelıyor dedı

Gizem Uz
    mistero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 5

Alıntı gittigideli18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende aynı modelin evo kit hariç 37.000 tl'ye metalik beyazı için geçen hafta işlemleri başlattım, araç haziranda gelecek ama 7-9 hafta arası geliyormuş... zamlı döneme denk gelmişiz.. ama ne yapalım sağlık olsun, kazasız belasız günlerde kullanalım o yeter. Bi arkadaşımda var aynı model, çok memnun arabasından, yakıt tasarufu çok oluyormuş

tuncay bademci
    yatırım danışmanı tborsaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 4

evo m cumartesiye kaldı teslim...plaka yetişmedi aysonu diye...
    zamlara şaşırtmamalı...bundan sonra sıfır araçta ilk üç ayda alanlar kesinlikle iyi bir prim sağlayacaktır...yarın zam gelirse yılın ikinci zammı olur...sene sonuna kadar%8 ile 10 arasıda bir zam bekliyorum iki üç seferde... yatırım danışmanı olarak...
    Punto EVO 5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC+ AK BEYAZ PAMUĞUM

murat akbaş
    muratx41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 123

Alıntı tborsaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evo m cumartesiye kaldı teslim...plaka yetişmedi aysonu diye...
    zamlara şaşırtmamalı...bundan sonra sıfır araçta ilk üç ayda alanlar kesinlikle iyi bir prim sağlayacaktır...yarın zam gelirse yılın ikinci zammı olur...sene sonuna kadar%8 ile 10 arasıda bir zam bekliyorum iki üç seferde... yatırım danışmanı olarak...
    ne primi sıfır alıpda zarar etmeyen yok 2 incisi sene sonu %20indirim yaparlar merak etmeyin fiat bu çünkü

Erdinch -
    Erdinch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 8

Banka kredi rakamları da artacağını düşünürsek bencede yılın ilk aylarında almış arkadaşlar daha karlı durumda olacaklardır..

traki boy
    trakianboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı emre the king Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba bende aranıza katılıyorum.
    punto evo 1.4 mylife dualogic evo beyazı.
    işlemleri sürüyor.haftaya çarşamba teslim alacağım inşallah.
    arkadaşım hayırlı olsun.kaça mal oldu?
    carter muhafazası takdırdın mı?

emre TMR
    emre the king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 3

Alıntı trakianboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım hayırlı olsun.kaça mal oldu?
    carter muhafazası takdırdın mı?
    29750 ye geldi.trafik seti,orjinal paspas,park sensörü de hediye.trafik sigortası da dahil.
    Karter muhafaza taktirmadim,daha dogrusu ne olduğunu tam bilmiyorum. Taktirmak gereklimi,kaça yapılıyor?
    Bilgi verirseniz sevinirim.

Emre Sahin
    emresahin83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 20

kaputu açtığında zemini direk görebiliyorsun, çamuru suyu engellemek adına 100 tl civarına plastikten yapılma karter koruma taktırabiliyorsun

mesut eyvaz
    mesut eyvaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Osmaniye
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Edilen teşekkür: 34

ben 1.4 fire dynamic aracımı 28250ye aldım temmuz ayı sonunda aralık sonuna doğru 27 binlere indi liste fiyatı şuan 30bine yaklaşmış ama 2 durumdada 2. el değeri bence değişmez BİR daha asla FİAT tan 0 araba almam böyle fiyat politikaları yüzünden gerçekten 2. eli piyasası çok kötü .

örneğin ben 28bine aldım aracımı aynı aracı başka bayi 27 bine vermiş başkası 27100e yada aralık gibi dynamic m.j leri 29 binlere satılmış böyle olunca 2. el piyasası da karışık oluyor . İnternete bakın 2011 model araçla içinde en çok değer kaybı fiyatlara göre evolarda bir daha asla fiat tan 0 araç almam kesinlikle am kesinlikle