... mmm haklısın. Anlaşıldı aslanerh,sağol. Kısmetse önümüzdeki hafta salı-çarşamba bende full kit li bir active versiyonu alıcam fiyat güzel gelmişti sorayım dediydim,eyvallah...
Aracında hayırlı olsun bu arada,kazasız belasız kullanman dileğiyle.
bence fiatın şu fiyat politikası yüzünden araçlarımız hiç değer kazanmıyor.
...Benim de heyecandan karnıma ağrılar sokan GP bekleyişim başladı ...dün fiyat bayiine gidip bir çırpıda 1.3 active, evo gri + full kit li aracımı perşembe veya cuma teslim almak şartıyla anlaşmış bulunuyorum...hadi bakalım![]()
Arkadaşlar bugün itibari ile arnıza katılmış bulunmaktayım. Dün Ankara-Kartaş.dan Punto Evo 5K Dynamic Start*Stop 1.3 Multijet 95 HP Dualogıc + metalik boya + Evo Cit (Yağmur Sensörü, Perde hava yastıkları, cruise control, ışığa duyarlı otomatik kararan iç dikiz aynası, blue me, blu me tontom nagivasyon ön hazırlık, gövde rengi yan çıtalar, tamponlar üzernde karbon görünümlü koruma bandı) için 38.000 TL satış neticesinde 3.000 TL yatırıp fiyat sabitlemesi yaptım. Araç Siyah İçi Bordo döşeme. Fiyat için Tan Oto ve Birmot.danda fiyat aldım her 3.üde aynı fiyatı verdi. Fiyat biraz abartı olabilir ama bu donanıma en yakın araç Opel Classic III idi ve 41.000.e bitiyordu ve iç dizaynı Puntonun yanına bile yaklaşamazdı. Yakıt cimrisi ve konforlu bir araç için en uygun seçimi yaptığımı düşünüyorum. Yorumlarınız için bekliyorum...
Hayırlı olsun,güzel seçim.. Ocak ayı ortasında aynı renk ve donanıma ek olarak Skydome da dahil 37.500 TL fiyat almıştım,tam pazarlık etmeden. Nisan ayına kadar bekleyemeyeceğimden vazgeçip 75 HP sini aldım. Fiyatlar arttı tabi..
Opel classic 3 manueli Aralık ayında 35000 civarına satıyorlardı, şimdiki bu fiyatlara alınmaz bence.
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılıyorum.
punto evo 1.4 mylife dualogic evo beyazı.
işlemleri sürüyor.haftaya çarşamba teslim alacağım inşallah.
demın bırmottakı satıs temsılcısı arkadasla gorustum yarın fıyatlara yuzde 2 zam gelıyor dedı
Bende aynı modelin evo kit hariç 37.000 tl'ye metalik beyazı için geçen hafta işlemleri başlattım, araç haziranda gelecek ama 7-9 hafta arası geliyormuş... zamlı döneme denk gelmişiz.. ama ne yapalım sağlık olsun, kazasız belasız günlerde kullanalım o yeter. Bi arkadaşımda var aynı model, çok memnun arabasından, yakıt tasarufu çok oluyormuş
evo m cumartesiye kaldı teslim...plaka yetişmedi aysonu diye...
zamlara şaşırtmamalı...bundan sonra sıfır araçta ilk üç ayda alanlar kesinlikle iyi bir prim sağlayacaktır...yarın zam gelirse yılın ikinci zammı olur...sene sonuna kadar%8 ile 10 arasıda bir zam bekliyorum iki üç seferde... yatırım danışmanı olarak...
Punto EVO 5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC+ AK BEYAZ PAMUĞUM
Banka kredi rakamları da artacağını düşünürsek bencede yılın ilk aylarında almış arkadaşlar daha karlı durumda olacaklardır..
kaputu açtığında zemini direk görebiliyorsun, çamuru suyu engellemek adına 100 tl civarına plastikten yapılma karter koruma taktırabiliyorsun
ben 1.4 fire dynamic aracımı 28250ye aldım temmuz ayı sonunda aralık sonuna doğru 27 binlere indi liste fiyatı şuan 30bine yaklaşmış ama 2 durumdada 2. el değeri bence değişmez BİR daha asla FİAT tan 0 araba almam böyle fiyat politikaları yüzünden gerçekten 2. eli piyasası çok kötü .
örneğin ben 28bine aldım aracımı aynı aracı başka bayi 27 bine vermiş başkası 27100e yada aralık gibi dynamic m.j leri 29 binlere satılmış böyle olunca 2. el piyasası da karışık oluyor . İnternete bakın 2011 model araçla içinde en çok değer kaybı fiyatlara göre evolarda bir daha asla fiat tan 0 araç almam kesinlikle am kesinlikle
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri