Banka kredi rakamları da artacağını düşünürsek bencede yılın ilk aylarında almış arkadaşlar daha karlı durumda olacaklardır..
ben 1.4 fire dynamic aracımı 28250ye aldım temmuz ayı sonunda aralık sonuna doğru 27 binlere indi liste fiyatı şuan 30bine yaklaşmış ama 2 durumdada 2. el değeri bence değişmez BİR daha asla FİAT tan 0 araba almam böyle fiyat politikaları yüzünden gerçekten 2. eli piyasası çok kötü .
örneğin ben 28bine aldım aracımı aynı aracı başka bayi 27 bine vermiş başkası 27100e yada aralık gibi dynamic m.j leri 29 binlere satılmış böyle olunca 2. el piyasası da karışık oluyor . İnternete bakın 2011 model araçla içinde en çok değer kaybı fiyatlara göre evolarda bir daha asla fiat tan 0 araç almam kesinlikle am kesinlikle
18 Şubatta sipariş verildi, 5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC +EVO KİT+METALİK BOYA+YAN HAVA YASTIKLARI+TRAFİK SİGORTASI 38000. Evo kitte yan hava yastıkları olmadığı için bayi sağolsun italya ile görüştü ve +400 tl'ye yan hava yastıklarını ekletti. Böylece 37600 olan rakam 38000'e yan hava yastıkları dahil geldi.Nasio olursa mayısın ilk haftası bekliyoruz
aynı araç(-yan hava-evo kit) mart başında verdim siparişi geçen cuma aldım...araççok hoş..işçilik kendini gösteriyor...yanlız motor biraz hantal geldi...eko da auto kullanırken biraz ağırkalıyor özellikle 1 ve ikinci viteste ayrıca 75 i geçince altıncı vitese kadar çıkıyor...manuel kullanımı da çok rahat ve çok daha seri...sebebini sorunca motorun yeni olmasına bağladılar 500---1000 km den sonra açılırmış...bu arada kitapçığı mutlaka okuyun bir çok özellik var...örneğin kumanda dan otomatik cam kaldırma ve indirme standart...
Punto EVO 5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC+ AK BEYAZ PAMUĞUM
Hangi bayiden sipariş verdiniz, ne kadara acaba? Görüştüğüm hiçbir bayi evo kit dışında yan hava yastığını ekletememişti? Benimki neden bu kadar geç geliyor anlayamadım.
...evet arkadaşlar bende dün itibariyle aranıza katıldım...aracımın rengine (evo gri) ve asil duruşuna hasta oldum...darısı her isteyene İnşallah...
Benimde aracım hazır, cumartesi günü teslim alıcam inşallah. Bugun ruhsatı istedim fakslasınlar diye birde ne göreyim ! 1,4 105 hp yerine 1,3 m.jet yazmışlar ruhsata. !! Motor gücüde yazmıyor. ! Sinir oldum valla.
motor ve şasi no benim araca ait elimdeki fatura ile karşılaştırdım...
Korkuyorum başka ne olucak diye![]()
Punto EVO 5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC+ AK BEYAZ PAMUĞUM
boşver 1.4 yerine 1.3 yazsın, vergi avantajın olur![]()
fiat doblo 1.3 90 ps 2011 premio + konfor paket. paro kart ındırımlı 35500 tl ye sıparıs verdım. hız sabıtleyıcı ve far yıkama varmıs konfor pakette. hayırlısı bakalım. 48 ay ıcın faız oranı 0.62 van bayıne ozel![]()
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
punto
Dün Yetkili Servise alacağım aracı götürdüm.Grande Punto 1.3 MJet Active. Araç Kaput,Tavan ve bagaj kapağı hariç boyalı çıktı.Aracın göstergesinde 114.600 km yazıyordu ancak bilgisayara bağlayınca 179.000 de olduğu anlaşıldı. Araçta 40.000 km de taşıtmatik sökülmüş.Kuvvetle muhtemel ya şirket yada rent a car aracıymış.Ben servisten çok memnun kaldım.Aracın hangi plakalarda olduğunu bile söylediler.Ancak aracı almaktan vazgeçtim.Başka GP bakıcazBu arada satmak istiyen yada tanıdığı olan arkadaşlar varsa bana ulaşabilirlerse çok memnun olurum. Ha unutmadan servis şefinin sözlü olarak beyanı hergün en az 2-3 kişi dizel punto soruyormuş ve piyasada bulmamız biraz zormuş.Çünkü kullanıcıları çok memnunmuş.Benimde olsa bende satmam herhalde...
1.3 mjet 75bg s&s euro5 motor+esp paket+metalik boya 34500 fiyat verdiler
esp'li paket kullananlar varsa çok bişey kaçırırmıyım esp paketsiz alırsam...onun dışında önerisi olan varsa yazarsa sevinirim..kafaya taktım alacam punto'yu
benim aracımda var tavsiye ederim sadece örnek bir video ekliyorum youtube'dan izlemen yeterli
YouTube - VW Transporter ESP
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
1 Mayıs'tan itibaren Fiat otomobil alanlara aldığı araç fiyatı kadar THY miles puanı verilecek. Duyrulur..
Yeni alacak arkadaşlara 10 gün beklemelerini tavsiye ederim.
Beyaz Punto EVO DYNAMIC 1.3 MULTIJET 75HP
Evo Kit + Skydome + ESP/MSR/ASR/HBA/HILLHOLDER
Eminim araca zam yapıp verdikleri miles puanları fazlasıyla alırlar Aralık ayında 29.500 tl lere satılar evo 1,3 multijet dinamic araç şimdi 34.200 den satılıyor Ayrıca ocak ayından beri 250 tl de metalik boya için para istemeye başladılar Artık puan verselerde çok anlamı olacağını düşünmüyorum
Punto EVO 5K DYNAMIC 75 bg 1.3 MULTIJET beyaz 7 nisan da 34800 tl sözleşme imzaladım.Donanım olarak Asis kit+ESP(Paketi)+Trafik sigortası+orjinal 1 adet anahtarlık.Foruma baktıkça biraz kazıklandım gibi geliyor sizce aldığım fiyat nasıl arkadaşlar?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri