Erdi aynı polisler bizide çevirdi.Alkol yok dedim saydırdı alfabeyi tersten gayet güzel saydım.Yolladı
Bu arada Yıldıray abi resimleri göremiyorum bendemi sorun var acaba?
Erdi aynı polisler bizide çevirdi.Alkol yok dedim saydırdı alfabeyi tersten gayet güzel saydım.Yolladı
Bu arada Yıldıray abi resimleri göremiyorum bendemi sorun var acaba?
abi bende açmadı resimleri
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
bende tam beşiktaşta polislerle karşılaştım allahtan polislerin işi vardı geçtim ayrıca eğer elli promilin üzerinde olursa mecburen ehliyetinizi alıyorlar arkadaşlar öle geçirme silme gibi bi şansı yok polisin
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
çok sewindim güzel bi gece olduğuna.
keşke orada olabilseydim..
VIVA GP!!
Parti, pek parti tadında değildi açıkçası, Fiat'ın organizasyonunu pek beğenmedik genel olarak. Ama yine GP'den arkadaşların bir araya gelmesi güzel oldu, en önemlisi Erdi Ankaralardan kalktı geldi, biz de onu tanıma şanşı yakaladık. Bir de istediğimiz zaman ne kadar kolay bir araya gelebileceğimizi anlamış olduk.
Yani sonuç olarak ben gittiğime pişman olmadım,
Bir dahaki parti ne zaman![]()
Hülya Çorakçı Ertan
hehe partı martı hıkaye
has gp kullanıcıları olarak bı arada olmak yettı
bahar gelıyo manallar cıksın pıyasaya![]()
haberin var mı vadi.
partideki resimlerimiz tuning türkiye mart sayısına çıkıyor.
biraz önce onura hem resimleri hem de parti ve organizasyon ile ilgili metni mail attım.
mart ayında yine tuning türkiyedeyiz.
kapakta bülentin red scorpion, içinde de hem bülent hem de biz olacağız.
biz bunu hep yapıyoruz.
biri bizi durdursun yahu ha ha ha ha![]()
Konu Misafır tarafından (18/02/2007 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir.
Yav fotoları gördükten sonra tek kafayı çeken benmişim gibi bir hisse kapıldım şimdi![]()
hakikatten ya cem.
senin tüm resimlerinde elinde şişe var.
çok matrak olmuş ya
keş miyim neyim ya![]()
Açıkçası partiyi beğenmedim. Beklediğim gibi çıkmadı.
daha sonra gittiğimiz mekan çok daha güzeldi. En azından sohbet edebildik.
(rahat rahat rakımı içtim abi daha ne olsun) Yalnız emre kardeş işkembe olayına katılamadığım için üzüldüm ve pişmanda oldum doğrusu :s20:
İnşallah bir daha ki sefere.
ohh rakı falan
:ok:
Güzel geceymiş, darısı Ankara nın başına![]()
partiden sonra buluşmanız çok hoş olmuş. benim size ulaşamamış olmam kötü olmuş.Bi de sanırım partinin kapısındaki tek gp benimdi
![]()
***GFB***
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri